Corporate Training

Skräddarsydda lösningar för re- och upskilling av era medarbetare

Ladda era medarbetare med helt ny kompetens!

Sedan 2015 har AW Academy försett företag med ny kompetens via en motivationsbaserad rekryteringsprocess och 12 veckors intensivutbildning som leder till garanterad anställning. Men när världen förändras gör vi det med!

Därför öppnar vi nu upp för möjligheten att höja er organisations kunskapsnivå genom re- eller upskilling av befintliga medarbetare. Vi använder våra beprövade metoder inom Accelerated Learning och skräddarsyr tillsammans ett utbildningsprogram för era utvalda medarbetare. Sedan starten har AW Academy hjälpt över 350 olika bolag inom affärsområdena IT, ekonomi och teknik att på detta sätt nå sin fulla potential. Vi är experter på tidseffektiva kunskapsförflyttningar som framtidssäkrar dina medarbetare och hjälper ditt företag att möta morgondagens behov och utmaningar.

Jag vill veta mer!

Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.

VIKTOR KARLSSON, C#.NET VT16

Our approach

Identify the skills gap

Create skills plan

Identify candidates

Customized training

Fördelar med Corporate Training

Fördelarna med re- och upskilling av befintlig personal är många. Det är ett kostnadseffektivt alternativ till att rekrytera ny personal, men det bidrar också kraftigt till en stärkt företagskultur genom att ni satsar på redan befintliga, värdefulla och uppskattade medarbetare.

  • Minska rekryteringskostnader genom internrekrytering
  • Nå era affärsmål genom att kompetensutveckla befintlig personal
  • Främja intreprenörsskap genom vidgade vyer och ökad kompetens
  • Skapa engagerade medarbetare som stannar längre och bygger det interna varumärket
”Upplägget med Academy är något nytt och precis vad vi behöver. Det gör att vi på mycket kort tid får tillgång till ett stort antal konsulter som vi vet har både rätt kompetens och rätt personliga egenskaper.”
- Thomas Grundsten, Head of Build & Engineering, Ericsson LSS

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om hur AW Academy kan hjälpa ditt företag med kompetensutmaningar? Tveka inte att kontakta oss för en diskussion om era behov, eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi.

Vi hörs!

Mattias Varén, Education Specialist, AW Academy
+46 70 767 52 27
Tack! Vi hör av oss så snart vi kan.
Oj, något gick fel! Försök igen.