logo

Skräddarsydda lärandelösningar för er verksamhet

AW Academy utmanar sättet vi ser på rekrytering och utbildning. Här presenterar vi våra olika lärandelösningar för att möjliggöra utveckling för er organisation.

Oavsett om du söker ny personal, vill flytta befintliga medarbetare till en ny roll via Reskilling eller ge dem en kunskapsboost inom befintligt område via Upskilling – så har vi en lärandelösning för er.


Vi erbjuder effektiva och kvalitativa intensivutbildningar som bygger på vår pegagogik och Accelerated Learning, skräddarsydda för er verksamhet. 

AW Academy är er partner i en föränderlig värld där det är viktigare än någonsin att snabbt anpassa sig efter nya kompetensbehov och där förmågan att kunna lära sig nytt är avgörande.

Våra lärandelösningar

Rekrytera nya medarbetare

Rekrytera och utbilda nya, motiverade karriärbytare

Om du behöver ny personal med en specifik kompetens är det här lösningen för dig. Vi attraherar, rekryterar och utbildar ambitiösa och motiverade karriärbytare med förmågan att snabbt ta till sig ny kunskap.

Reskilling

Ge redan befintliga medarbetare ny kompetens

Upplever ni skiftande kompetensbehov och behöver flytta interna medarbetare till en ny roll? Med våra program inom Reskilling, kan ni möta nya kompetensbehov genom att utbilda befintlig personal till nya kunskaper.  

Upskilling

Boosta redan befintlig kunskap

Ge era medarbetare ytterligare kunskap inom redan befintligt område eller uppgradera deras kompetens inom ett specifikt område. I våra korta utbildningsmoduler ger vi era medarbetare eftertraktad kompetens inom ett par dagar upp till ett par veckor. Ta en av våra redan befintliga moduler eller skräddarsy en egen utifrån era specifika behov. 

The AW Academy way

Vår pedagogik

För att säkerställa att vår pedagogik alltid är kvalitativ och effektiv har vi utvecklat vår egen pedagogiska plattform, The AW Academy Way. Den är grunden för all vår utbildning och fokuserar på individens motivation och potential, är praktiskt inriktad med kontinuerliga feedbackloopar och sker i ett högt tempo.  

KUNDSAMARBETEN

Såhär säger våra kunder

Jag är imponerad over hur snabbt de konsulter vi tagit in från AW Academy blivit produktiva medlemmar i våra utvecklingsteam.

Stig Johansson

Enterprise architect, Svea ekonomi

Opplegget med AW Academy er ganske nytt og akkurat det vi trenger. Dette gjør at vi på kort tid får tilgang til et stort antall konsulenter som vi vet  både har rett kompetanse og personlige egenskaper. De vil kunne bidra hos oss fra første dag. Dette er en stor fordel for en stor organisasjon som vokser.

Thomas Grundsten

Head of Build & Engineering, Ericsson

Vi söker inte efter rena kodknackare utan vill ha utvecklare med ett större affärsperspektiv. De måste kunna leverera affärsnytta och det är inte alla som förstår hur man gör det, jag tycker att de två konuslter vi tagit in från AW Academy är det ultimata teamet – de kan open source, det vet hur man gör lösningen och de vet hur får man folk att gilla den.

Mikael Edgren

Utvecklingschef, Abalon

130+

AW ACADEMY PROGRAM

Vårt koncept visa sig fungera gång på gång - och inom flera yrken

2000+

AW ACADEMY ALUMNER

Sedan 2015 har vi hjälpt över 2500 individer att byta karriär inom IT, teknik och ekonomi

500+

KUNDER

Antalet kunder som tar in konsulter från AW Academy för att säkra sin kompetensförsörjning växer stadigt

KONTAKT

Kontakta oss idag - så hjälper vi dig!

Tveka inte att kontakta oss om du vill diskutera hur just du kan framtidssäkra ditt företag genom utbildning.