logo
sasdas

Bli lärare på AW Academy

Vill du lära ut dina kunskaper till motiverade individer som vill byta karriär? Välkommen till vårt team! Som lärare på AW Academy är du en nyckelspelare i våra utbildningar.

Bli lärare

Varför ska du bli lärare på AW Academy 

Som expert inom ditt kunskapsområde skapar du både utbildningsinnehållet tillsammans med oss och hjälper deltagarna i sitt lärande.

  • Som lärare på AW Academy jobbar du med vår pedagogik the AW Academy Way och konceptet Accelerated Learning.  
  • Du träffar och utbildar väldigt motiverade och ambitiösa deltagare som inte bara kommer utmana sig själva utan även dig.  
  • Detta skapar en dynamisk och inspirerande miljö i samtliga våra utbildningar. 

Som lärare hos oss ges du möjligheten att designa utbildningarna från start med fokus på Learning Outcomes och med vår pedagogiska modell, The AW Academy Way som grund. Blir du huvudlärare utvecklar du utbildningsinnehåll och därigenom planerar, genomför samt följer upp hela program. Men du kommer inte göra det ensam utan i tätt samarbete med en Program Manager hos oss och övriga kollegor.  

En stor del av vår pedagogik och kultur bygger på lärande genom feedback – därför är det viktigt för oss att du både kan ge feedback men även ta emot det själv för att försätta utvecklas och växa.  

"Jag är imponerad över den ambitionsnivå deltagarna har när de kommer in i utbildningen. Kombinerat med den intensiva kursplanen blir deras utvecklingskurva väldigt brant och de kan bidra i ett utvecklingsteam direkt efter avslutad utbildning."

Patrik Jönsson, huvudlärare C#.NET

Låter det intressant?

Gå med i vårt internationella lärarnätverk och hjälp individer till nya karriärer.

Varför behöver vi en Learning Revolution?

I digitaliseringens tid är snabba förändringar och tekniska innovationer det nya normala. I takt med samhällets konstanta utveckling är det livslånga lärandet viktigare än någonsin!

Learning outcomes – nyckeln till effektiv utbildning

För att en organisation ska växa och utvecklas behöver du se till att människorna inom den växer. För att få till det tror vi på att fokusera på lärande och kontinuerliga utbildningsinsatser. Men utbildning kan lätt var både ineffektiv och dyr. Du behöver hitta ett sätt att se till så det är kostnadseffektivt och på kort tid ger dig önskat resultat.

Accelerated Learning – a concept that governs for both efficiency and quality!

A lot of organizations have learning on top of the agenda in today’s disruptive Labour market. But many companies don’t bother to measure training effectiveness or quality, this can be a huge mistake. From a financial perspective we all know it’s important to get a high ROI (return of investment), but how does that translate to education? What about ROE (return on education)?