logo

Om AW Academy

Sedan 2015 har vi hjälpt tusentals människor till nya karriärer och erbjudit effektiva och kvalitativa utbildningar som svar på kompetensbristen. Vi tror att lärande är nyckeln till att utvecklas och växa, både för individer och organisationer.

Varför vi finns

Lärande och anpassning är avgörande på dagens arbetsmarknad. Vi startade Academy 2015 för att utmana den traditionella synen på utbildning och rekrytering. Med grunden för Academy-konceptet i Accelerated Learning erbjuder vi snabba karriärskiften och gör det möjligt för organisationer att växa med kollegor med eftertraktade färdigheter. Vi främjar individuella karriärer och möter därmed efterfrågan på kvalificerade medarbetare inom en lång rad branscher.

Med Academy-konceptet förser vi er med den kompetens som behövs för att möta framtiden.

"Vi började med att ta in en konsult från första klassen 2015 och idag har vi tre stycken överrekryterade konsulter från AW Academy. I samtliga fallen har vi varit imponerade av kunskapen men framför allt drivet hos dessa personer, att de så snabbt kommer upp på banan och är produktiva."

Susanne Larsson Byström, Swedish Connection

BAKGRUND

Grundade 2015
Medarbetare 50+
Program 200+
Alumni 3000+
Kunder 500+


Shortcuts

News

Läs mer om vad som händer på AW Academy, samarbeten vi ingår i och om oss i media.

Läs mer

FAQ

Har du frågor om AW Academy? Vi har samlat vanliga frågor till oss i FAQn.

Till vår FAQ

Vår utbildningspartner

Vi genomför våra program tillsammans med vårt systerbolag, Brights.

Läs om Brights

HÄR HITTAR DU OSS

Vi finns här

Tillsammans med Academic Work är vi en del av AW Group och genomför alla våra program tillsammans med vårt systerbolag, Brights. Vi är verksamma i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Schweiz och Tyskland. Sedan starten 2015 har över 3000+ personer bytt karriär genom våra utbildningsprogram.

Hittade du inte vad du letade efter? Gå till vår FAQ eller kontakta oss här.

Stockholm

Helsingfors

München

Oslo

Hamburg

Trondheim

Instagram