Gör testerna!

Konsulter från 

Academy for Salesforce

Bisnode
Axis
Recoordinate
Bonnier News
Sirocco
Pia Relations
Glimt

Academy for Salesforce

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Är du en kreativ person som vill jobba i en IT-miljö som inte enbart innehåller kod? Vill du hjälpa företag vidare i sin digitaliseringsresa och att jobba smartare med affärslösningar? Då ska du ta chansen när vi återigen lanserar Academy for Salesforce. Under 12 intensiva veckor lär du dig Salesforce succéplattform, efter examen väntar en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag hos ett av Salesforce partnerbolag; Recoordinate, Glimt, Sirocco och Pia Relations eller hos någon av följande slutkunder; Bonnier News, Axis och Bisnode.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

Examen:

Graduation:

Start:

2020-04-03

2020-01-13

OBS! Vi jobbar med löpande rekrytering, detta innebär att platserna till programmet kan fyllas innan utsatt slutdatum.

Varför Salesforce?

Salesforce är en molnbaserad CRM-plattform och beskrivs idag som ett av världens mest innovativa företag av bland annat Forbes. Fler än 150 000 företag världen över använder idag plattformen och behovet av Salesforce-experter fortsätter öka. Efter utbildningen kommer du i rollen som Salesforce-konsult driva och delta i workshops för att förstå kunders behov, för att sedan bygga och anpassa Salesforce-plattformen. Det innebär att du kommer jobba med både IT-arkitekter och utvecklare för att anpassa plattformen enligt de behov som finns och även utbilda super users i hur man använder plattformen på bästa sätt. I rollen ingår även en stor del egen kompetensutveckling med kontinuerliga certifieringar.

Nyfiken på rollen? Hör alumnen Sebastians berätta mer om hans vardag som Salesforce-konsult. undefined

Om utbildningsinnehållet

Utbildningen är framtagen tillsammans med Salesforce och deras partnerbolag, och förbereder dig för att direkt efter examen kunna jobba med plattformen. Under 12 veckor kommer du introduceras till Salesforce-plattformen, lära dig programmering främst i Apex, konfigurering och migrering av system samt att hantera databaser. Under utbildningen kommer du även göra ett antal certifieringar i Salesforce samt gå igenom block rörande business mindset, konsultrollen, självledarskap och kommunikation. Avslutningsvis kommer ni ha ett examensprojekt under de två sista veckorna då man jobbar med verkliga kundcase och har möjlighet att specialisera sig inom plattformen.  

Om Academys intensivutbildning

Intensivutbildningen bedrivs i bootcamp-format under 12 veckor. Utbildningen sker med utgångspunkt i metodiken Accelerated Learning, vilket innebär högt tempo, kortare teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete. Precis som i arbetslivet kommer du jobba både enskilt och i grupp tillsammans med de andra konsulterna i klassen. I detta program kommer du även ha norska konsultkollegor då ett par av platserna är reserverade för norska deltagare som efter utbildningen ska jobba hos Telia eller Accenture. Din utveckling är viktig för oss på Academy. Därför kommer du under utbildningen få stöttning från lärare och ha avstämningar med programansvarig på Academy för att se så du hänger med tekniskt och att du mår bra. Återkommande kommer du även genomföra quiz och tester för att du själv ska hålla koll på din egen utvecklingskurva.

Ansökningsprocessen

För att söka till programmet behöver du vara över 18 år och har goda kunskaper i svenska och engelska. Inga andra förkunskaper krävs! Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen som börjar med tester för att se om du har vad som krävs för att lära dig rollen som Salesforcekonsult på 12 veckor – antar du utmaningen? Gör testen här! Efter examen väntar en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag via Salesforce nätverk av partnerbolag eller slutkunder i Stockholm.

Om Salesforce

Salesforce är erkända som ett av världens mest innovativa företag och har blivit hyllade världen över för sina molnbaserade CRM-plattformslösningar. Salesforce grundades 1999 och har sitt huvudkontor i San Fransisco men finns idag med kontor världen över där fler än 150 000 företag använder deras plattform. Inte nog med att de blivit hyllade som ett av världens mest innovativa företag av Forbes så kammade de även hem första platsen på Fortune’s lista med topp 100 företagen att jobba på.

No items found.