Gör urvalstesterna

Konsulter från 

C#.NET

C#.NET

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Älskar du problemlösning och är sugen på att jobba med IT? Då kanske Academys program i C#.NET är något för dig! Under 12 intensiva veckor kommer du bli en fena på programmering för både mobil och webb. Du får även alla verktyg för att bli framgångsrik i IT-branschen redan från dag 1 efter examen. Programmet är kostnadsfritt och efter examen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som IT-konsult via Academic Work.
Gör urvalstesterna
Påminn mig senare

Lämna din ansökan senast:

2019-06-07

Examen:

Start:

2019-09-27

2019-06-24

Sommaruppehåll: v.31 & 32

OBS! Många av platserna till våra olika städer efter utbildningen har börjat fyllas. Skicka in din ansökan nu om du vill byta karriär i sommar!

Om utbildningen

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa dina framtida arbetsgivare.

Utbildningens innehåll i korthet:

• C#

• Objektorienterad programmering

• Avancerad C#

• Webbapplikationer med .NET Core MVC

• Relationsdatabaser med Microsoft SQL Server

• HTML, CSS, JavaScript

• Visual Studio

• Användarvänlig design (UX)

• Agila metoder (SCRUM)

Efter examen

Efter examen väntar en tillsvidareanställning på Academic Work, med uppdrag på ett av deras partnerföretag. Utbildningen är på vårt campus i Kista, Stockholm men du kan välja att jobba i en av följande orter efter examen: Stockholm (FULLT), Malmö (FULLT), Skellefteå, Linköping (FULLT), Örebro (FULLT), Borlänge (FULLT), Karlstad (FULLT) eller Uppsala (FULLT).

Vår rekryterings­process fokuserar uteslutande på individens förmågor,egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att lära dig programmering på 12 veckor. Det är ett personlighetsformulär och ett logiskt problemlösande test. Tillsammans tar de ca 40 minuter att genomföra.

Visste du att vi även rerkyterar till program inom lönekonsult, automationsingenjör och distributionselektiker? Du hittar alla program här.

Om programspråket och plattformen

Microsofts C#-programspråk och .NET-plattform är väl utbrett bland företag i hela världen. Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull. Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts utveckling av C#.NET.

Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.
Viktor KarlssonC#.NET VT16
Jag rekommenderar verkligen Academy till alla som känner att de har ett intresse och vill prova IT-branschen. Det är en fantastisk möjlighet att, med hjälp av Academic Works nätverk, landa sin första IT-konsultroll.
Jonas ErikssonC#.NET VT16
Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
Maria PresitsC#.NET VT18