Gör urvalstesterna nu

Konsulter från 

C#.NET HT18

Caroline Malmgren

Stockholm

Caroline har en kandidatexamen i psykologi med inriktning personalvetenskap. Hon har tidigare arbetat inom olika administrativa roller, främst med logistik och offentlig verksamhet. Senast var hon kompletteringshandläggare samt kundservicemedarbetare på Alfa-kassan. Innan dess bodde och arbetade hon i Wellington, Nya Zeeland, under 1,5 år. Caroline är strukturerad, flexibel och vill ständigt utvecklas i sin yrkesroll. Nu tar hon chansen att genom utbildningen på Academy bli en serviceinriktad och problemlösande systemutvecklare.

Axel Detlofsson

Stockholm

Axel har en bakgrund som IT-tekniker. Han har sedan barnsben haft ett stort intresse för programmering vilket resulterat i en stabil teknisk grund. Med Academys C#.NET-utbildning i ryggen ser han fram emot att utvecklas och möta nya utmaningar. Som person är Axel hjälpsam, ambitiös och kreativ.

Fredrik Jäderland

Stockholm

Fredrik har lång erfarenhet av studier inom IT. Senast studerade han civilingenjörsprogrammet med inriktning medieteknik på Linköpings universitet. Fredrik drivs av projektarbete, problemlösning och viljan att lära sig nya saker. Han har tidigare arbetat som expeditör, vilket innebar en social vardag med många nya ansikten. Han lärde sig att skapa goda kundrelationer och att göra sitt yttersta för att ge bästa service. Med detta i bagaget känner Fredrik att han hittat rätt utbildning och ser fram emot nya erfarenheter.

Mohamed Dawil

Stockholm

Mohamed has a background in customer service and has worked with corporate services and management of technical and administrative issues at Telenor. His duties have led him to develop a high level of collaborative ability and team spirit. He is educated as communications engineer at the University of Aleppo, Syria. Programming interest aroused when he studied C++ and algorithms at the university. As a person, Mohamed is social, solution and goal-oriented and gets stimulated by seeing people grow. Mohamed has a big ability to gain new knowledge and always continuously to learn new things.

Caspian Berggren Norén

Stockholm

Caspian har en bakgrund inom naturvetenskap och matematik med flera års ingenjörsstudier på KTH i bagaget. Parallellt med studierna arbetade han med service och kundkontakt för att bredda sin kompetens. Intresset för programmering samt problemlösning växte och till slut sökte han sig till Academy. Caspian ser utbildningen som en utmärkt möjlighet att förbättra sina programmeringskunskaper i en intensiv och yrkesanpassad miljö för att nå sin fulla potential som utvecklare. Caspian värderar prestigelöshet, "våga-fråga"-mentalitet och initiativtagande.

Adam Östberg

Stockholm

Adam har en bakgrund som CNC-operatör. Arbetsuppgifterna varierade, men tack vare stort engagemang och entusiasm har han gått från att ställa/programmera maskiner till att leda en hel arbetsgrupp samt planera arbetet som utfördes. Adam är en driven person som brinner för att lära sig nya saker. Han ser Academy som ett mycket gott komplement till sin sociala kompetens. Målet är att utvecklas till en optimal systemutvecklare som både kan genomföra samt leda projekt.

Joel Wiklund

Stockholm

Joel har en bakgrund inom datavetenskap samt handel och försäljning från sin tid på Systembolaget. Under sina studier på Uppsala universitet läste han en kandidatexamen inom datavetenskap. Parallellt med studierna skapade han mobilappar. Joel började på Academy för att fördjupa sig i C# och .NET samt för att ta klivet in i en ny bransch. Efter utbildningen vill han bli en professionell full stack-utvecklare. Som person är Joel noggrann, ambitiös, flexibel och tar sig gärna an nya arbetsuppgifter för att utvecklas.

Max Müssbichler

Stockholm

Max har en bakgrund som avdelningschef inom lager och logistik. Med en strävan efter att leverera högsta kvalitet är han van att arbeta lugnt och metodiskt även under stressiga förhållanden. Från denna yrkesroll har han även lärt sig vikten av att lyssna och ta till sig idéer från andra men också att leda genom tydliga direktiv. Utöver det är han alltid villig att ta sig an nya utmaningar och kunskaper. Att arbeta inom IT-branschen har han länge velat göra och han ser verkligen fram emot att starta den nya karriären som en av Academic works starka konsult-team.

Johan Nensén Lindqvist

Stockholm

Johan har läst Software Engineering i Malaysia och IT-Networking i Australien. Han är en team player som gillar att arbeta med problemlösning och tar sig gärna an ledande befattningar med stort ansvarstagande. Han har en mycket bred kompetens från många skilda yrken i tre olika länder, vilket lärt honom att hitta kreativa lösningar på komplexa problem - alltid med kunden i fokus. Johan är lugn, lyhörd och älskar att möta nya utmaningar. Han är även systematisk, vilket gör att han kontinuerligt kan leverera kvalitet.

Yen Agetorp

Stockholm

Yen har en bakgrund inom matematik vid Lunds universitet. Hon läste flera kurser inom matematisk statistik och använde programmeringsspråken Python & R. Hon har även studerat MySQL. Den starka kopplingen mellan programmering och matematik samt ett stort intresse för problemlösning gjorde att en karriär inom programmering blev självklar. Som person är Yen engagerad, nyfiken och analytisk.

Erica Åkerblom

Stockholm

Erica är en driven, social och lösningsfokuserad person som älskar att motivera människor i sin omgivning. Senast arbetade hon som områdeschef med kundansvar. Att leda och arbeta mot uppsatta mål är en del av hennes kompetens och hon ger alltid utmärkt service. Erica är lagspelaren som gillar att utbyta idéer, tänka utanför boxen och kan snabbt lära sig ny teknik. Academy är Ericas första professionella steg i IT-branschen. Hon ser fram emot en framtida karriär inom programmering.

Annelie Irmalm

Stockholm

Annelie har lång erfarenhet av arbete inom vård och service. Efter logopedutbildningen vid Karolinska Institutet har hon de senaste åren arbetat som logoped och utrett läs- och skrivsvårigheter. I denna yrkesroll har Annelie vässat sin förmåga att kommunicera och samarbeta med människor med skiftande bakgrund. Annelie är engagerad, initiativrik, anpassningsbar och gillar att utvecklas. Hon drivs av att lära sig nya saker vilket också är en av anledningarna som lockade henne till Academy och programmering.

Emilia Frankén

Stockholm

Emilia har erfarenhet av att arbeta med arbetsuppgifter som kräver stark analytisk förmåga, och ett sinne för detaljer. Detta har hon arbetat med genomgående under sin tid som egenföretagande Kostekonom, i sammanhang av att granska offentliga upphandlingar inom måltidssektorn. Emilia använder sin kompetens genom att på ett kreativt sätt förmedla sitt budskap till olika målgrupper. Emilia kan med sin kommunikativa förmåga möta olika målgrupper på den plats de befinner sig just då, så de kan på ett enklare sätt ta till sig ny kunskap.

Natalie Barbour

Stockholm

Som student på civilingenjörsprogrammet, med inriktning kemiteknik, vid LTH, insåg Natalie att hon vill arbeta med programmering. Då kommer hennes logiska sinne och problemlösarförmåga väl till pass. Hon får även möjlighet att arbeta kreativt i en bransch som konstant utvecklas. Natalie brinner för utmaningar och vill ha en vardag där hon ständigt stimuleras av spännande arbetsuppgifter. Därför passar hon perfekt för rollen som IT-konsult.

Nils Nyman

Stockholm

Nils har en bakgrund inom informationsförmedling och marknadsföring. Senast arbetade han som webbadministratör på en butikskedja inom hemelektronik. Ett starkt intresse för internet förde Nils från arbetet som copywriter till att administrera en nätbutik i tre länder. Academy blir nu nästa steg för Nils. Utbildningen erbjuder möjligheten att kombinera tidigare erfarenheter med intresset för teknik. Efter utbildningen ser Nils fram emot att få omsätta sina nya kunskaper och fortsätta växa i rollen som konsult. Nils är motiverad, noggrann, positiv och alltid redo att hjälpa till.

Victor Söderman

Stockholm

Victor har en bakgrund inom försäljning av IT- och telefonitjänster till företag. Han kommer senast från ett arbete som egenföretagare inom samma bransch. Victor har lärt sig vikten av målinriktat arbete och långsiktiga kundrelationer. Under de senaste åren har Victors IT-intresse stärkts och även blivit en större del av vardagen, såväl i arbetet som privat. Han ser Academy som en mycket bra möjlighet att vidareutveckla sina kunskaper. Victor är kreativ, lösningsorienterad, lättlärd och vill ständigt utvecklas.

Emelie Andersson 

Stockholm

Emelie är målinriktad, fokuserad och har ett starkt driv. Hon har en bakgrund som Store Controller, Floor Manager och Store Manager inom detaljhandeln. Detta har resulterat i goda ledaregenskaper samt ett lösningsorienterat sinne. Emelie är självgående men arbetar även effektivt i team. Hon introducerades till Academy och programmering genom en vän som tidigare studerat där. Intresset för IT har hon haft sedan barnsben och genom denna utbildning blir en yrkeskarriär nu möjlig.

Jennifer Lundberg

Stockholm

Jennifer har en examen i företagsekonomi och en bakgrund inom finansbranschen. Hon är en problemlösare med förkärlek för effektiva och smarta lösningar. I hennes senaste tjänst som Backoffice-chef kom dessa egenskaper väl till pass när företaget befann sig i ett expansivt skede. För att förbättra Backoffice-funktionen lärde hon sig skapa egna Excelmodeller men kände snart att hon ville fördjupa kunskaperna inom programmering för att kunna förverkliga sina idéer. Efter utbildningen vill Jennifer bli en vass IT-konsult som noggrant, strukturerat och målmedvetet tillgodoser kundens behov.

Scharolta Siencnik

Stockholm

Scharolta drivs av sin nyfikenhet och en stark motivation att ständigt anta nya utmaningar. Hon har en kandidatexamen i språkvetenskap (University of Cambridge) och en masterexamen i språkteknologi (GU). Hon har haft flera olika yrkesroller, främst inom administration och event management, där hon har fått möjlighet att utveckla sin stresstålighet och organisationsförmåga. Genom Academy vill Scharolta ta klivet in i en bransch som länge intresserat henne eftersom den ständigt utvecklas och kommer kräva detsamma av henne.

Maria Eckerberg

Stockholm

Maria har en bakgrund som säljare och kundrådgivare, med en examen i kognitionsvetenskap från Linköpings universitet. Där intresserade hon sig särskilt för psykologi samt användarcentrerad design. Hon profilerade sig mot User Experience och webbdesign. Hon är en orädd, positiv och kreativ problemlösare som lärt sig vikten av att inte bara fråga "hur" utan även "varför". Hon har en förmåga att lyfta andras styrkor och leda en grupp mot gemensamma mål. På Academy vill Maria vässa sina IT-kunskaper för att kunna arbeta med hela utvecklingsprocessen.

Tom Ilestrand

Stockholm

Tom har en civilingenjörsexamen i kemisk biologi från Linköpings Tekniska högskola. Där har han skaffat sig bra verktyg för inlärning och problemlösning. Tidigare har han arbetat som laboratorieassistent inom LifeScience-sektorn, med tillverkning av molekyler för in vitro-diagnostik. Fascinationen för naturvetenskap har han haft lika länge som intresset för IT och programmering. Tom ser utbildningen på Academy som en fantastisk möjlighet att utvecklas, både som programmerare och privatperson. Som person är han optimistisk, hjälpsam och prestigelös.

C#.NET HT18

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Är du redo för en blomstrande karriär inom IT? Vill du lära dig utveckla egna applikationer för både mobil och webb? Då är vårt program inom C#.NET för dig! C# är ett back-end språk, utvecklat av Microsoft, och är framförallt populärt i Windows miljöer men är ett språk med många användningsområden. Med Academys Accelerated Learning Program, vårt stöd och rätt verktyg kan du ta dig an ett av de mest kraftfulla och användbara programspråken, och lära dig C#.NET på bara 12 veckor.

Lämna din ansökan senast:

2018-09-30

Examen:

Start:

2019-01-18

2018-10-15

Juluppehåll v.52-1

OBS! Vi har i dagsläget endast en plats kvar i Västerås.

Utbildningens innehåll i korthet:

  • C#
  • Objektorienterad programmering​
  • Avancerad C#​
  • Webbapplikationer med .NET Core MVC​
  • Relationsdatabaser med Microsoft SQL Server​
  • HTML, CSS, JavaScript​
  • Visual Studio​
  • Användarvänlig design (UX)​
  • Agila metoder (SCRUM)

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock
övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och
vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram
där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik
konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att lära sig att programmera på.
Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen,
för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp.
Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska
kompetens du får, därför kommer du också få lära dig kommunikation,
konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden
kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom
branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare.

Utbildningen bedrivs på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket
i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare
som fullföljer utbildningen en fast anställning som IT-konsult via Academic
Work.

Om programspråket och plattformen

Microsofts
C#-programspråk och .NET-plattform är väl utbrett bland företag i hela världen.
Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens
högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika
applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket
kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull.
Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts
utveckling av C#.NET.

Hur söker jag?

Vår rekryterings­process
fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det
viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför
börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att
lära dig programmering på 12 veckor,
. Samtliga jobbannonser
för respektive stad hittar du hos Academic Work.

Om man är nybörjare - som jag var för ett år sedan - så finns det ingen kortare väg till ett av de roligaste jobben som finns. Efter bara 12 veckor är man mitt i smeten och jobbar som utvecklare på riktiga projekt.
Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
Jag är så tacksam för att jag har fått ta del av Academy som har hjälpt mig att fördjupa mina tekniska kunskaper. Stort tack till lärarna och personalen som har gjort detta möjligt, och tack till alla mina klasskamrater som jag har fått dela denna resa med!