Konsulter från 

C#.NET sommar16

Simon Lindahl

Stockholm

Simon gillar det logiska, är enligt egen utsago ”besatt av detaljer” och vill skapa sådant som gör världen bättre för andra. Trots en ekonomexamen inriktning marknadsföring i bagaget var han fortsatt intresserad av programmering, så när Academys intensivutbildning dök upp var det en för bra chans för att missa! Simon har visat ett enormt driv genom hela rekryteringsprocessen och lär inte sakta ner på tempot framöver heller.

Julia Dang

Stockholm

Julia har en masterexamen i offentlig förvaltning och under sin studietid har hon bland annat jobbat som politisk sekreterare på Sveriges Riksdagskansli. När Julia jobbade som marknadskoordinator på svenska handelskammaren i Atlanta fick hon möjlighet att arbeta med marknadsföring och IT-relaterade frågor. Hon har grundläggande programmeringskunskaper och har valt Academy för att lära sig mer och utvecklas inom området.

Linnéa Teigen

Stockholm

Linnéa har ett starkt intresse för IT. Hon har studerat grafisk design, reklam och visuell kommunikation, varav en termin som utbytesstudent i England. Hon är även nyutexaminerad Crossmedia Digital Producer och har sedan tidigare goda kunskaper i HTML, CSS, WordPress samt flera av Adobe-programmen. Linnéa ser Academy som ett sätt att lära sig hittills outforskade områden inom programmering och som en bra start på sin nya karriär som utvecklare.

Tim Kirstein

Stockholm

Tim har under de senaste tre åren har jobbat i Norge som restaurangchef. Han är civilekonom med kandidatexamen från Macquarie University i Australien och har en gedigen erfarenhet från servicebranschen. Tim vill arbeta inom IT-branschen och ser Academy som den perfekta vägen in. 2012 blev Tim tilldelad priset ”Rookie of the year” då han i sin roll inom sälj och projektledning på en hotellkedja ökade sina försäljningssiffror markant. Tim trivs bäst i en lärande miljö och är otroligt motiverad till att starta sin nya karriär som IT-konsult!

Josefine Hovmark

Stockholm

Josefine är en person som inte är rädd för att ta sig an nya utmaningar. Efter att ha gjort lumpen och bott i New York i några år har hon insett att systemutveckling är det hon vill satsa på och Josefine hade börjat titta på en liknande utbildning i San Francisco när hon fick höra talas om Academy. Josefine har en lång bakgrund inom olika serviceyrken och ser fram emot att komplettera dessa erfarenheter med den tekniska kompetensen.

Samuel Wrååk

Stockholm

Med en förkärlek till matematik och programmering har Samuel ett tag gått och funderat på hur han på bästa sätt ska få arbeta med det han trivs allra bäst med. Academy blev svaret. Han har tidigare arbetat som lärarvikarie och kan därigenom ta med sig erfarenheter av att kunna vara flexibel och anpassa sig efter olika omgivningar, något som kommer väl till pass i rollen som IT-konsult.

Joel Jönsson

Stockholm

Joel har de senaste åren jobbat som CAD-projektör samt startat och drivit en vintagebutik. Han är utbildad maskiningenjör och möbelsnickare med tidigare kunskaper inom WordPress, HTML och CSS. Joel har sedan tidigare byggt en hel del hemsidor och vill nu kombinera sitt logiska och kreativa tänk, med ett stort IT-intresse, för att ta steget mot en ny spännande roll som utvecklare.

Aladin El-Khalil

Stockholm

Aladin är skåningen som sökt Academy för att ytterligare vässa sin IT-kompetens. Han har en bakgrund som datavetare, där han tar examen nu till sommaren. För att få en flygande start på karriären väljer han att i sommar gå Academy för att lära sig ännu mer programmering. Aladin är handlingskraftig och letar alltid förbättringsmöjligheter i allt han gör och vill hela tiden utvecklas.

Eric Beijner

Stockholm

Eric har läst till Civilingenjör inom Maskinteknik och är en kurs ifrån examen. Han har alltid haft ett intresse för datorer och teknik och ser nu sin chans att utveckla sitt intresse till en ny karriär. Eric har de senaste åren arbetat på Swedbank som Lending Excellence Officer, en roll som innebär att utreda och kvalitetssäkra hur handläggarna följer regelverket. Eric ser nu fram emot att kunna använda sina kunskaper och erfarenheter i sin kommande roll som IT-konsult.

Andreas Danielsson

Stockholm

Andreas har läst 3 år på kandidatprogrammet Innovativ programmering vid Linköpings Universitet. En bred utbildning som gett Andreas erfarenhet av flertalet programmeringsspråk, agila utvecklingsmetoder och praktisk problemlösning. Andreas har förkunskaper inom C++, Java, Python, Ruby och SQL och vill genom Academy förbättra och fräscha upp sina kompetenser ytterligare. Efter att senast ha arbetat inom logistikbranschen önskar Andreas nu få en flygande start som programmerare.

Dennis Fosse

Stockholm

Dennis är nyexaminerad från Mastersprogrammet Innovations- och tillväxtekonomi på KTH, ett program inom Industriell Ekonomi. Hans examensuppsats handlar om hur digitaliseringen påverkar etablerade bolag och branschen. Detta tillsammans med hans deltidsarbete på SimCorp, där han satt upp VPN-tunnlar för företagets programvara gjorde att Dennis fick upp ögonen för utveckling och därmed ser Academy som ett naturligt steg i karriären.

Viktor Hansen

Stockholm

Viktor är civilekonomen som gick en programmeringskurs och fastnade! Efter sin utbildning vid Umeå Universitet sökte han sig vidare till systemvetenskapliga programmet i Uppsala. Viktor är otroligt motiverad att komma in i IT-branschen och ser Academy som den optimala lösningen. Han ägnar en stor del av sin fritid till programmeringsprojekt och har genom intresse och studier fått kunskaper inom C#.NET, HTML/CSS såväl som systemen Movex, Visma SPCS, Navision, Minitab och SPSS. Viktor har varit engagerad i Uppsala Sytemvetares IT-utskott och har genom olika projekt där fått ta stort ansvar.

Toni Lee

Stockholm

Utöver sin kandidatexamen i ekonomi har Toni en bakgrund från Swedbank. Tonis dröm är att få jobba som programmerare och om möjligheten ges kombinera detta med hans ekonomibakgrund. Han har sedan gymnasiet haft ett stort IT-intresse och har programmerat en hel del innan bland annat i HTML, CSS, Java och Python. Applikationsutveckling är något han tycker är roligt och inom en snar framtid vill han släppa sin första egna app.

Johan Ahrens

Stockholm

Johan är fysikdoktorn som vill vidare och prova på det han under många år på universitetet har nosat på – programmering. Johan är en analytisk och logisk kille som verkligen vill förstå det han tar sig an på djupet, problemlösning och klurigheter är hans melodi. Han har programmerat en del under studierna, provat på internetbaserade kurser och känner att han är helt rätt ute och vill nu via en praktisk utbildning vässa kodkunskaperna.

Johanna Björklund Tedenborg

Stockholm

Johanna har arbetat inom IT-branschen de senaste två åren och är nu redo att ta klivet mot rollen som utvecklare. Hos Klarna har Johanna arbetat som teknisk support och på så sätt kommit i kontakt med både kod och med systemutvecklarna på företaget. Detta är något som gett Johanna en god inblick i hur rollen som utvecklare kan se ut. Johanna har väntat länge på denna möjlighet och ser nu fram emot att få utvecklas i sin roll. Att få jobba med nya projekt är något som motiverar Johanna mycket.

Johan Ekblom

Stockholm

Johan är värmlänningen som har en examen inom Elektroteknik vid Karlstad Universitet. Efter sina studier började han arbeta på Ericsson i rollen som Test Development Engineer där han utvecklade automatiserade testprogram för kretskort. Efter 5 år i denna roll gick Johan vidare som konsult och har nu landat i att han vill utmanas vidare i karriären där systemutveckling blir nästa naturliga steg. Just nu är han ute på uppdrag hos ÅF.

Timothy Jalgard

Stockholm

Timothy har precis avslutat sina studier som Produktionsledare inom Media vid Malmö Högskola, en utbildning som innehåller kurser inom projektledning och viss webbutveckling inom CSS och HTML. Han har även hunnit med en termins studier i Medie- och kommunikationsvetenskap. Timothy har ett stort intresse för IT och ser sin framtid inom branschen, där drömmen är att kunna använda sina kunskaper inom projektledning samt sina erfarenheter av service och försäljning.

Jimmy Lord

Stockholm

Jimmy hade redan bestämt sig för att han skulle satsa på en karriär inom IT och systemutveckling när han såg annonsen för Academy. Han har en bakgrund inom ekonomi med en kandidatexamen med inriktning mot finans från Griffith University i Australien. Efter sina studier har Jimmy arbetat med Masterdata både på Accenture och Telia och programmerat en del i VBA.

Dino Petrovic

Stockholm

Dino har alltid varit fascinerad och intresserad av datorer och de möjligheter som teknik medför. Hans intresse för IT har vuxit sig starkare och under hans utbildning inom internationell ekonomi vid Linköpings Universitet har han fått möjlighet att se hur VBA-programmering fungerar. Dino har ett öga för siffror och älskar att grotta sig in i kluriga problem och detaljer. Dino vill nu satsa helhjärtat på att bli utvecklare och ser det som en perfekt kombination att kunna addera IT-kompetensen till sin ekonomibakgrund.

Elias Aarflot

Stockholm

Elias är en kreativ problemlösare som till hösten avslutar sina studier inom Digital Business från Hyper Island. Utbildningen har en bakgrund i digital transformation och affärsutveckling och Elias önskar nu fördjupa sina tekniska kompetenser inom programmering. Elias har lätt för att ta till sig logik och besitter grundläggande programmeringsförståelse inom tekniker som WordPress, CSS/HTML, JavaScript, PHP, Joomla samt kreativa verktyg som Illustrator, Photoshop och InDesign. Elias har tidigare haft goda resultat inom försäljning, kundservice och marknadsföring där kvalitetssäkring varit genomgående.

Christoffer Karlberg

Stockholm

På gymnasiet läste Christoffer teknikprogrammet med inriktning mot datateknik och där väcktes hans intresse för programmering och webbdesign. Efter att ha läst kemiteknik ett år flyttade Christoffer till Japan där han spenderade några år med att studera och arbeta. När han kom tillbaka valde han att läsa till civilekonom med fördjupning inom finans på International Business Program. Nu återvänder Christoffer till IT tack vare intresset som funnits där sedan länge.

C#.NET sommar16

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

Examen:

Graduation:

Start:

2016-09-02

2016-05-30

Utbildningens innehåll i korthet:

 • Objektorienterad programmering
 • C#.NET
 • ASP.NET
 • SQL Server 2014
 • Visual Studio 2015
 • Användarvänlig design (UX)
 • Agila metoder (SCRUM)
 • HTML, JavaScript och CSS.
 • Huvudlärare – Patrik Jönsson
 • ‍Assisterande lärare – Håkan Johansson 
 • Lärare – Pontus Wittenmark 
 • Gästföreläsare - Nils-Erik Gustafsson UX
Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.
Om man är nybörjare - som jag var för ett år sedan - så finns det ingen kortare väg till ett av de roligaste jobben som finns. Efter bara 12 veckor är man mitt i smeten och jobbar som utvecklare på riktiga projekt.
Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.