Konsulter från 

C#.NET HT17

Johan Andersson

Stockholm

Johan har en mångårig bakgrund inom telekom och problemlösning. Han är ursprungligen utbildad elektriker. Johan är effektiv, nyfiken, målmedveten och drivs av att leverera optimala resultat. Han har alltid haft ett starkt intresse för teknologi. Han gillar att lära sig nya saker och fördjupar sig gärna i egna projekt på fritiden. Johan ser fram emot en internationell karriär i framtiden och är öppen för möjligheter som leder dit.

Kim Remmel

Stockholm

Kim har flera års erfarenhet inom försäljning. Intresset för datorer har funnits sedan barnsben, men själva hungern efter IT och mjukvara har vuxit fram under senare år. Han har valt Academy för att få en bra grund att stå på och därefter utvecklas för en karriär inom IT- branschen. Kim är en positiv och lugn person som alltid ser lösningar och möjligheter istället för problem

Mattias Lij

Stockholm

Mattias har en bakgrund som ingenjör inom industriell ekonomi och har tidigare arbetat som performance specialist och team manager på DHL. Hans drivkrafter är att få uppnå utmanande mål, med stor nyfikenhet lära sig nya kunskaper och framförallt att få göra sin kund nöjd. I rollen som performance specialist växte intresset för IT då han jobbade med att analysera och skapa rapporter av stora mängder data. Med studier och arbetserfarenhet inom IT och teknisk support siktar nu Mattias helhjärtat på att få ägna sig åt det han tycker är roligast och mest utmanande - programmering och utveckling.

Martina Frykholm

Stockholm

Martina drivs av en ständig lust att lära sig nya saker. På meritlistan finns bland annat en examen från Handelshögskolan, journaliststudier och analysarbete på Regeringskansliet. Hon har tidigare arbetat med både statistik samt kommunikation och har en förmåga att såväl leverera hög kvalitet som att bidra med egna idéer. Programmering passar henne utmärkt eftersom det låter henne kombinera sådant hon älskar; problemlösning, språk och kreativitet.

Alexander Grahn

Stockholm

Alexander har ett brinnande intresse för IT, mjukvara och relaterad hårdvara och redan vid 12 års ålder byggde han egna datorer. Han har stor kunskap om komponenter och operativsystem som Android, iOS och Windows. Alexander har efter gymnasiala naturvetenskapliga studier arbetat i butik som säljare där han hade fallenhet för att bygga goda kundrelationer. Detta mycket tack vare kreativt tänkande och en drivkraft att alltid samla på sig den kunskap som behövs för arbetet. Dessa egenskaper kom även väl till pass när han axlade rollen som it-support hos Apple inom iOS.

Teresa Sigurdsson

Stockholm

Teresa har en kandidatexamen i biologi och en kvalificerad yrkesexamen i hälsoutveckling. Hon har mångårig erfarenhet av arbete med webb, både som konsult och anställd. Hon har bland annat arbetat med 1177 Vårdguiden. Utöver att vara en stark skribent och en bra problemlösare har hon även öga för användarvänlighet. Teresa är effektiv, ambitiös och kreativ. Hon drivs av att leverera arbete av hög kvalitet och bygga goda relationer, både till kollegor och kunder.

Nicolas Luco Martines

Stockholm

Nicolas är utbildad civilingenjör inom maskinteknik med inriktning fordonsteknik och har under det senaste året arbetat som mekanikkonstruktör. Nicolas läste därefter en mekanikkonstruktörsutbildning där han efter avslutade studier fick arbete inom branschen. Nicolas har sedan studietiden varit intresserad av programmering vilket ledde till ett karriärbyte till IT-branschen. Nicolas har ägnat stora delar av sitt liv åt lagsporter och kampsport, något som givit honom disciplin, samarbete och laganda.

Robert Fridh

Stockholm

Robert har en lång erfarenhet inom sälj och marknadsföring. Han har tidigare arbetat som fastighetsmäklare, vilket gett honom goda kunskaper inom sälj, ledarskap och marknadsföring. Intresset för IT i allmänhet har alltid funnits och i synnerhet probemlösningen inom det. Robert hoppas nu kunna kombinera tidigare erfarenheter med utbildningen på Academy på ett framgångsrikt sätt.

Jakob Larsson

StockholmSkellefteå

Jakob har en magisterexamen i samhällsvetenskap med inriktning informatik från Umeå universitet. Han har en lång bakgrund inom tidningsdistribution där han bland annat har arbetat med ruttplanering och systemadministration. Han är van att arbeta projektbaserat och ser problemlösning samt kommunikation som centrala komponenter för framgång. Med sin erfarenhet som mellanhand mellan företagets verksamhet och systemutvecklare tror Jakob att han kan bli en lyhörd utvecklare som på ett bra sätt förstår kundens behov.

Mandy Mai Do

Stockholm

Mai har en examen i webbutveckling och grafisk design. Hon har flera års erfarenhet inom design och produktion. Mai har arbetat både inhouse och på byråer där hennes driv och ambitiösa personlighet alltid varit uppskattad. Hon strävar ständigt efter lärande och är bra på att hitta vägar för att effektivisera arbeten. Mai har ett stort tekniskt intresse, gillar utmaningar och är en skarp problemlösare.

Albin Nilsson af Sillén

StockholmMalmö

Albin är en lagspelare som uppskattar att få och ta emot konstruktiv kritik. Under studietiden var han förtroendevald att sitta i studentföreningen med bland annat bokföring och budgetansvar, detta parallellt med heltidsstudier och helgarbete. Academy är ett naturligt nästa steg i karriären, Albins synsätt är att hårt jobb kommer löna sig i längden. I framtiden hoppas han kunna knyta samman sin ekonomiexamen med IT. Albins ödmjuka och glada framtoning gör honom till en bra teammedlem. Han besitter unika erfarenheter från olika organisationer och kulturer.

Tobias Rondin

StockholmMalmö

Tobias har arbetat som klassisk slagverkare och framträtt med Malmö symfoniorkester. Musikhögskoleutbildningen skedde i Stockholm och Zürich. De färdigheter han fått tar han med sig in i IT-branschen, som ett seriöst förhållningssätt till arbetet och en rejäl dos självdisciplin. Han ställer höga krav på sig själv och ger sig inte förrän målet är uppnått. Tobias har alltid haft ett stort datorintresse. Programmering är något han brinner för och dessutom kommer hans färdigheter från musikeryrket väl till pass. Därför kändes det självklart att söka till Academy.

Alexander Krasse

Stockholm

Alexander har tidigare arbetat som terminalarbetare på DHL Freight Sweden och tunneltågförare på Connex (senare Veolia/MTR). Han har studerat företagsekonomi, geologi samt kurser på farkostteknikprogrammet med ett kandidatarbete inom maskinkonstruktion. Efter utbildningen vill han få chans att ta till vara på de kunskaper han förvärvat från högskolan och implementera dessa i sitt arbete som IT-konsult för att lösa kundens utmaningar. Alexander gillar logisk problemlösning och har ett intresse för segling och marina system.

Frida Öst

Stockholm

Frida har en bred utbildning inom media och erfarenhet av flera roller inom webb, senast som innehållskoordinator på en e-handelsavdelning. Frida har också en bakgrund inom förlagsbranschen där hon har drivit ett eget bokförlag. Hennes utbildning består av en kandidatexamen i kultur, samhälle och mediegestaltning, samt kurser i förlags- och bokmarknadskunskap, genusvetenskap och litteraturvetenskap. Frida har också läst medieteknik som gett henne en djupare förståelse för interaktionsdesign och den agila processen. Det är i gränslandet mellan IT och humaniora Frida trivs bäst.

Tan Hoang

StockholmGöteborg

Tan är nyexaminerad inom systemvetenskap från Göteborgs universitet. Det är en bred utbildning med kurser inom bland annat eBusiness, interaktionsdesign samt programmering inom Java, C och SQL. För att vässa sina programmeringskunskaper ytterligare har han nu valt att söka sig till Academys Accelerated Learning Program i C#.NET för att få en rivstart på karriären som programmerare. Tan besitter ett brett tekniskt intresse och som person är han ambitiös samt nyfiken. Han tycker att problemlösning är oerhört stimulerande och utvecklande.

Cristian Medberg

Stockholm

Cristian är en kreativ problemlösare som brinner för att lära sig nya saker och strävar alltid efter förbättring. Med en tidigare erfarenhet av försäljning har han utvecklat ett starkt sinne för service samt att sätta kunden i fokus. Cristian har i tidigare roller uppfattats som lojal, ansvarstagande, lugn och stresstålig.

Ida Bergius

Stockholm

Ida har en kandidatexamen i psykologi och en grundexamen i psykoterapi. Hon har även läst företagsekonomi, nationalekonomi, statistik och kemi vid Stockholms universitet. Ida är bra på problemlösning och intresset för programmering väcktes för åtta år sedan när hon jobbade med rekrytering för tjänster inom IT och teknik. Ida är nyfiken, effektiv, samarbetsvillig och positiv. Efter utbildningen vill Ida fortsätta utvecklas inom programmering samt systemutveckling och använda kunskaperna i praktiken. Hon vill kombinera detta med sina tidigare erfarenheter och bidra med ett annat perspektiv.

Simona Sevelin

StockholmMalmö

Simona är en driven, kreativ och ansvarsfull person med lösningsfokus. Med en bakgrund inom medieteknik har hon deltagit i olika projekt inom mediaproduktion, interaktionsdesign och visuell kommunikation. Simona uppskattar konstruktiv kritik och ser det som oerhört värdefullt att ge och ta emot feedback för att kunna vidareutvecklas. Simona är en lagspelare men när det gäller att ta ett större ansvar står hon först i kön. Tekniken har alltid funnits bland hennes intressen och med en nyfiken inställning bestämde hon sig för att det var dags att få en fot in i IT-branschen.

C#.NET HT17

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Lär dig att programmera och utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Det ständigt utvecklade ramverket C# och plattformen .NET blir mer och mer kraftfullt, liksom behoven från svenska företag efter denna kompetens. Med vårt Accelerated Learning Program, vårt stöd och rätt verktyg kan du ta dig an ett av de mest kraftfulla och användbara programspråken och bli IT-konsult på bara 12 veckor.

Lämna din ansökan senast:

2017-09-04

Examen:

Start:

2017-12-15

2017-09-25

Utbildningens innehåll i korthet:

• Objektorienterad programmering

• C#.NET

• ASP.NET

• SQL Server 2014

• Visual Studio 2015

• Användarvänlig design (UX)

• Agila metoder (SCRUM)

• HTML, JavaScript och CSS.

Om utbildningen

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare.

Utbildningen bedrivs på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en fast anställning!

Om programspråket och plattformen

Microsofts C#-programspråk och .NET-plattform är väl utbrett i både Sverige och övriga världen. Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull. Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts utveckling av C#.NET.

Var kan jag jobba?

Efter utbildningen kan du jobba i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Skellefteå, Örebro/Karlstad. Placeringen väljer du i sista steget i rekryteringsprocessen.

Lärare

  • Huvudlärare - Patrik Jönsson och Pontus Wittenmark
  • Assisterande lärare - Håkan Johansson
Jag rekommenderar verkligen Academy till alla som känner att de har ett intresse och vill prova IT-branschen. Det är en fantastisk möjlighet att, med hjälp av Academic Works nätverk, landa sin första IT-konsultroll.
Jonas ErikssonC#.NET VT16
Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.
Viktor KarlssonC#.NET VT16
Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
Maria PresitsC#.NET VT18