Konsulter från 

C#.NET sommar17

Niklas Johansson

Stockholm

Niklas är äventyraren med bred erfarenhet från flera branscher. Han har praktisk erfarenhet inom träindustrin där han både planterat träd och tillverkat fönsterramar. Efter en tid tog Niklas nästa steg och studerade vidare vid högskolan och jobbade därefter på Visma Consulting AB där han skapade E-tjänster. Niklas har utvecklat god samarbetsförmåga, målmedvetenhet och har lärt sig vikten av kundservice. Niklas är lojal, positiv och trivs som bäst när han får skapa kontakter och arbeta med nya utmaningar.

Daniel Linder

Stockholm

Daniel är en strukturerad person som drivs av att förenkla och effektivisera för slutanvändarna. Han har lätt för att ta till sig ny kunskap och är en person som gillar utmaningar och all slags problemlösning. Med bakgrund som Systemspecialist på Green Cargo tar Daniel med sig många nyttiga erfarenheter. De han främst vill lyfta fram är förvaltningsledning, integration, testning, felsökning, databaser, process- och projektarbete. Daniel planerade och genomförde också utbildningar, fungerade som ett användarstöd och såg till att användarna var kopplade till rätt licenser och behörigheter. I sin nya karriär tror Daniel att hans logiska förmåga blir en stor tillgång. Han ser fram emot att få ett kreativt jobb där han ständigt kan utveckla sina färdigheter.

Markus Johansson

Stockholm

Markus är en nyfiken person som drivs av att lära sig nya saker. Han började sin bana med att läsa ekonomi i ett halvår och utbildade sig därefter till drifttekniker. Efter studier inledde han sitt arbetsliv inom energibranschen, där han arbetade som drifttekniker i 4 år, och sedan som systemtekniker i 1 år. När möjligheten att effektivt byta bransch dök upp, så bestämde han sig för att satsa helhjärtat på programmering, något som han under lång tid haft som en hobby. Markus tilltalas av det kreativa med programmering och utmaningen i att branschen ständigt utvecklas. Hans intensiva intresse för logisk problemlösning gör att han ser problem som utmaningar snarare än hinder.

Helen Luu

Stockholm

Helen har tidigare arbetat med marknadsföring, webb och sociala medier. Hon har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, med inriktning medieaktivism, strategi och entreprenörskap. Redan som 13-åring började Helen lära sig koda på egen hand, och har bland annat skapat hemsidor och grafiskt material till flertal organisationer på en frilans basis. Trots en passion för kommunikation så märkte Helen snabbt att det var IT hon drogs till, och valde därför att söka till Academy. Helen är en driven, glad och energisk person som trivs i dynamiska och kreativa miljöer, där hon har möjligheten att både ständigt lära sig nytt och samtidigt maximera användningen av sina befintliga kunskaper. I teamet är Helen den som ser till att saker händer, vare sig det är som ledare eller en del av teamets pelare.

Karam Haroun

Stockholm

Karam är en nyfiken, kreativ lagspelare. Han har en bred bakgrund med bland annat ingenjörsstudier på KTH där han studerat innovation och design och har även arbetat med unga vuxna med autism. Karam har genom sina tidigare erfarenheter fått stor vana av att kombinera tekniska lösningar och personlig interaktion för att lösa problem. Han har alltid brunnit för teknik och IT och ser fram emot påbörja sin karriär som IT-konsult.

Johan Bissmark

Stockholm

Johan är optimistisk, organiserad och ser alltid hur utmanande situationer löses på bästa sätt. Johan trivs när han får arbeta problemlösande och han drivs av möjligheten att utvecklas eller lära sig något nytt. Johan har tidigare erfarenheter inom programmering genom datateknik på KTH. Genom Academy kompletterar Johan sin teoretiska kunskap med praktisk tillämpning och han ser fram emot nya utmaningar inom IT-branschen. Med sitt lättsamma humör och sin optimism är han ett härligt tillskott i alla team.

Max Elmén

Stockholm

Max har en bakgrund inom företagsekonomi och marknadsföring och har tidigare arbetat med redovisning på Ericsson. Under sina studier på Linnéuniversitetet i Kalmar inriktade han sig på digital marknadsföring vilket ledde till ett växande intresse för IT. Han ser Academy som en spännande möjlighet att komplettera sina färdigheter som marknadsförare och en chans att utveckla sig själv. Efter utbildningen vill han kombinera sin förståelse för affärsverksamheter och nyförvärvade IT-kunskaper för att skapa effektiva lösningar på problem. Som person är Max nyfiken, engagerad, positiv och har en stark social kompetens.

Nikola Bijelic

Stockholm

Nikola är ambitiös, lösningsorienterad och nyfiken. Han har under hela sin ungdom ägnat sig åt lagsporter, det har gett honom en god social kompetens och samarbetsförmåga. Senast kommer han från en roll som teamledare inom Industrin där han arbetat med problemlösning och planering. Nikolas erfarenheter tillsammans med kunskaperna från Academy gör honom redo för nya utmaningar som IT-konsult.

Darvish Goude

Stockholm

Darvish är en kreativ problemlösare som drivs av att tillgodogöra sig nya kunskaper, träffa nya människor och att ständigt utmanas. Tidigare har han läst kurser inom Java, HTML/CSS, PHP, samt studerat andra områden inom programmering på fritiden. Nu ser han Academy som en ovärderlig chans att på ett effektivt sätt utöka sina nuvarande kunskaper inom utveckling och få påbörja en karriär i IT-branschen.

Fanny Sandberg

Stockholm

Fanny har en ekonomie kandidatexamen inom internationell marknadsföring, något hon studerade på Högskolan i Halmstad. Det var genom studierna i digital marknadsföring som hon fann ett intresse för IT och bestämde sig därmed för vidareutbildning inom ämnet direkt efter kandidatexamen. Utöver det är Fanny driven, engagerad och tar saker på största allvar. Hon har flera års erfarenhet av arbete i servicebranschen vilket ökat hennes förståelse för kunders behov och att arbeta med problemlösning. Hennes sociala kompetens gör henne till en passande medlem i teamet, dessutom är hon flexibel och van att arbeta under press.

Christian Jigander

Stockholm

Christian är en social och lyhörd person som gillar att lära sig nya saker. Han har en mångårig bakgrund från detaljhandeln där, förutom ansvar för verksamheten, försäljning, teamwork och kundservice stått i fokus. Han sökte till Academy för att han tilltalades av formatet där man kan byta karriär på tre månader. Christian ser IT-branschen som nutidens och framtidens bransch och gillar blandningen mellan kreativitet, analys och teknik.

Niklas Livfors

Stockholm

Niklas har en högskoleexamen inom Grafisk design och webbutveckling. Han har sedan en tidig ålder varit intresserad av design, färg och form. Det har medfört en vilja att skapa. Niklas är en nyfiken person, han har alltid varit intresserad av nya saker och hur de fungerar, framförallt i den digitala världen. Tillsammans har dessa egenskaper och intressen fört honom till webben och för allt som hör därtill. Niklas brinner för problemlösning, något som han har haft mycket nytta av inom service och säljyrken inom IT och telekom-branschen tidigare. Som person är Niklas engagerad, envis och resultatfokuserad.

David Acosta

Stockholm

Med endast 6 års grundutbildning i Colombia har David lärt sig allt han vet på egen hand. David har en gedigen arbetslivserfarenhet, där han de sista 4 åren arbetat som butikschef inom handels. Han har även varit med och startat ett företag inom skönhetsbranschen. Med erfarenhet från de allra flesta branscher i 3 olika länder har David en djup förståelse för hur olika verksamheter fungerar och vikten av en professionell och mänsklig personalledning. Han är en driven person som förvandlar sina svagheter till hans bästa verktyg för att lyckas med sina mål. Davids analytiska förmåga och nyfikenhet samt hans förståelse för hur människor fungerar och hans sociala och glada personlighet gör honom till en naturlig problemlösare och en uppskattad ledare. Hans stora intresse för skapande och teknologi har tagit med honom på den spännande resan till att bli systemutvecklare och fortsätta med det han älskar allra mest. Ett livslångt lärande inom hans drömyrke!

Petter Olgemar

Stockholm

Petter har en civilingenjörsexamen i teknisk biologi från Linköpings Tekniska högskola. Under studietiden fick Petter upp ögonen för IT-branschen och valde därför att ansöka till Academy. Innan studierna har Petter arbetat som truckförare och maskinoperatör. Petter drivs av en ständig nyfikenhet och vill alltid utvecklas. Petters starka problemlösningsförmåga och strävan att alltid leverera ett bra arbete gör att han passar bra som IT-konsult.

C#.NET sommar17

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Lär dig att programmera och utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Det ständigt utvecklade ramverket C# och plattformen .NET blir mer och mer kraftfullt, liksom behoven från svenska företag efter denna kompetens. Med vårt Accelerated Learning Program, vårt stöd och rätt verktyg kan du ta dig an ett av de mest kraftfulla och användbara programspråken och bli IT-konsult på bara 12 veckor.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

2017-05-15

Examen:

Graduation:

Start:

2017-09-15

2017-06-12

Utbildningsuppehåll v. 30-31

Utbildningens innehåll i korthet:

  • Objektorienterad programmering
  • C#.NET
  • ASP.NET
  • SQL Server 2014
  • Visual Studio 2015
  • Användarvänlig design (UX)
  • Agila metoder (SCRUM)
  • HTML, JavaScript och CSS.

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare.

Utbildningen bedrivs på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen. 

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en fast anställning!

Om programspråket och plattformen

Microsofts C#-programspråk och .NET-plattform är väl utbrett i både Sverige och övriga världen. Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull. Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts utveckling av C#.NET.

Var kan jag jobba?

Efter utbildningen kan du jobba i Stockholm, Göteborg, Malmö, Ängelholm, Linköping, Örebro, Sundsvall eller Skellefteå. Det väljer du i sista steget i rekryteringsprocessen.

Jag är så tacksam för att jag har fått ta del av Academy som har hjälpt mig att fördjupa mina tekniska kunskaper. Stort tack till lärarna och personalen som har gjort detta möjligt, och tack till alla mina klasskamrater som jag har fått dela denna resa med!
Om man är nybörjare - som jag var för ett år sedan - så finns det ingen kortare väg till ett av de roligaste jobben som finns. Efter bara 12 veckor är man mitt i smeten och jobbar som utvecklare på riktiga projekt.
Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.