Ansök här

Konsulter från 

Collector Academy VT18

Collector Academy VT18

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Collector är en innovativ digital nischbank som sedan starten 1999 har omdefinierat vad en bank är. Idag är man ett börsnoterat företag som erbjuder finansieringslösningar för privat- och företagskunder. IT-avdelningen består av 140 medarbetare och nu vill man fortsätta bygga framtidens bank. Därför erbjuder vi nu 15 personer att via Academy få en flygande start på en ny karriär som systemutvecklare på Collector.

Lämna din ansökan senast:

2018-02-14

Examen:

Start:

2018-06-01

2018-03-12

Utbildningens innehåll;

• Objektorienterad programmering

• Backend-utveckling

• ASP.NET

• Azure

• Linq och Entity Framework

• Visual Studio

• Git/Git-kraken

• Dev ops

• Agil utveckling

• Självledarskap

Om utbildningen

Intensivutbildningen är skräddarsydd och framtagen i nära samarbete med Collector. Vi är övertygade om att man kan bli riktigt vass på programmering under 12 veckor med rätt verktyg och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tillsammans med Collector tagit fram ett skräddarsytt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig Collectors företagskultur och arbetsmetoder.

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Utbildningen utgår hela tiden från konkreta uppgifter som är relevanta för yrkesrollen och uppdraget på Collector. Detta gör att lärandeprocessen blir extremt effektiv och är den utbildningsmetod som ger bäst resultat på kortast tid när man ska bli duktig på ett nytt yrke.

Efter de 12 veckornas utbildning via Academy går du direkt över till ditt uppdrag som systemutvecklare på Collector. Där fortsätter du ditt lärande och utveckling i ett onboardningprogram under 1 års tid där du får stöttning från seniora kollegor. Samtidigt kommer du ingå i ett utvecklingsteam med kompetenta kollegor och få arbeta med Collectors moderna tekniska plattform.

Du kommer alltså bli en del av en organisation som fokuserar på produktutveckling och som främjar kreativitet och engagemang. På Collector vågar man tro på idéer och gör dem till verklighet, det vill vi att även du ska inspireras av!

Hur söker jag?

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att bli riktigt duktig på programmering på 12 veckor, gör testen här. Inom 24 h får du besked om du klarat testerna och kan då skicka in din ansökan enligt informationen i svarsmailet. Därefter följer telefonavstämning, djupintervju och referenstagning innan platsen på Collector Academy är säkrad. För att läsa mer om uppdraget på Collector, läs hela jobbannonsen som du hittar hos Academic Work.

Vem kan söka?

Du som har minst ett års arbetslivserfarenhet eller en eftergymnasial utbildning och minst 6 månaders arbetslivserfarenhet. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av programmering, kravarbete eller testning.

Placering?

Utbildningen hålls i Collectors prisbelönade lokaler i centrala Göteborg där du även börjar jobba direkt efter utbildningen.

No items found.