Konsulter från 

C#.NET VT17

Jörgen Eliasson

Stockholm

Jörgen har en ekonomie kandidatexamen med inriktning logistik och har jobbat operativt med varuflöden och mycket kundservice i både stora och små team. Han är en uppskattad och lojal lagspelare. Till Academy sökte han sig för chansen att snabbt förvärva nya IT-kunskaper och kombinera dessa med intresset för logistik. Med sina erfarenheter från olika serviceyrken har Jörgen utvecklat ett kundfokus och ett service-tänk i allt han gör. Drivkraften är att få ta tillvara på sin kreativitet i den nya rollen som IT-konsult.

Carolina Saavedra

Stockholm

Carolina är civilekonom med en examen i International Business från Stockholms universitet. Hon har en lång bakgrund inom finansbranschen. Carolina har bland annat arbetat som riskanalytiker på Riksgälden och deltagit i ett SIDA-finansierat program genom vilket hon arbetade med mikrofinans i Tanzania. Hon brinner för problemlösning och vill ständigt utmanas samt utvecklas. Carolina har länge haft ett intresse för IT och programmering och via Academy ser hon fram emot en karriär som IT-konsult.

Henrik Forsberg

Stockholm

Henrik är utbildad nationalekonom från Handelshögskolan i Göteborg vars programmeringsintresse väcktes när han läste statistik. Förutom utmaningar och högt tempohar han ett stort intresse för strategispel och är lite av en bokmal. Henrik har från sina tidigare roller som behandlingsassistent och collector fått stor vana av både personlig interaktion och kundbemötande och kan knappt vänta på att få ta sina första steg som IT-konsult.

Linnéa Larsson

Stockholm

Linnea är norrlänningen som halkade in på IT-banan av en slump. Efter sin utbildning i affärslogistik har hon arbetat i kundnära IT-projekt med transportadministrationssystem i flera år. Intresset för att själv arbeta som utvecklare kom när hon fick sitta tillsammans med utvecklare med felsökning av kod och upptäckte att hon ofta hittade fel lika snabbt som, eller snabbare än, utvecklarna själva. Linnea gillar problemlösning och ser fram emot att få kombinera sina erfarenheter av att jobba utifrån ett användarperspektiv med sina nyvunna kunskaper från Academy.

Jonas Jilmefors

Stockholm

Jonas har lång erfarenhet av att hålla utbildning kopplat till IT. Han började med webben som sin primära utvecklingsplattform och ett starkt IT-intresse ledde honom vidare till C#. Detta i kombination med sin dubbla examen inom biologi och pedagogik gör att han kan lösa komplicerade problem på enkla sätt. Jonas fritidsintresse består av att koppla ihop hård- och mjukvara, ofta genom enklare IoT-projekt. Han har en hög ambitionsnivå och går alltid in helhjärtat för ett uppdrag. Han är en naturlig problemlösare och tänker gärna utanför ramarna.

Mats Åström

Stockholm

Mats har en gedigen erfarenhet av IT-försäljning. Senast kommer han från en roll som produktchef där han arbetat med lösningsförsäljning. Mats är ambitiös, kreativ och noggrann och upplevs som väldigt lojal i sina samarbeten. Mats är bra på att leda grupper och att jobba mot gemensamma mål. Han ser alltid lösningar på problem och trivs med att ha flera projekt igång samtidigt. Mats drivs av utmaningar och han jobbar hårt för att nå det bästa resultatet.

Linus Zachrisson

Stockholm

Linus är en samhällsvetande ekonom i grunden och har haft ett stort intresse av IT och media sedan han först blev introducerad till detta av sin bror som barn. Han har studerat på universitet där han läste kurser inom kommunikation och PR. Efter och mellan studier har Linus arbetat inom flera olika branscher, som försäkringsbranschen (Folksam) och inom logistik (DHL Freight). Linus är mycket servicemedveten och har fått slipa denna förmåga genom sina erfarenheter.

Magnus Åkerblom

Stockholm

Magnus har en magisterexamen i företagsekonomi från Lunds universitet. Han började sin karriär som controller och har därefter varit analytiker på en konsultfirma för bolag inom mediebranschen. Med ett stort intresse för teknik och IT lockades Magnus av Academy och möjligheten att arbeta som utvecklare. Magnus tycker om utmaningar och problemlösning. Han arbetar gärna i grupp och tycker det är givande att utbyta idéer. Han beskrivs ofta som trevlig, positiv och sympatisk.

Christobal Calderon

Stockholm

Christobal är hårt arbetande, ansvarstagande samt gillar att lära sig nya saker. Han arbetar fokuserat, flitigt och med glädje. Dessa egenskaper tillsammans med en kandidatexamen inom data- och systemvetenskap samt tidigare uppdragserfarenhet gör honom till en unik tillgång i teamet. Christobal har arbetat som systemutvecklare i flera projekt i Norge och har bland annat utvecklat marknadsföringsmaterial åt kunder som Statoil, Rema1000 och Fazer.

Björn Green

Stockholm

Björn har en civilingenjörsutbildning i teknisk fysik med specialisering inom reglerteknik. Utbildningen har gett Björn ökad problemlösningsförmåga och inlärningsteknik. Vilket gynnat Björn då han har hög ambitionsnivå och kunskapshunger. Med bakgrund inom detaljhandeln samt lagsport har Björn god känsla för service och laganda. Björn brinner för problemlösning och att effektivisera processer. Hans utbildningsbakgrund i kombination med Academy utgör en utmärkt grund för att arbeta med detta inom IT-branschen

Fredrik Bergman

Stockholm

Fredrik har lång erfarenhet av olika IT-roller, som exempelvis IT-ansvarig och projektledare. Senast var han IT-samordnare och utgjorde länken mellan affärsverksamheten och IT-organisationen. Fredrik har ett stort intresse för IT och tycker det är inspirerande att arbeta med att hitta lösningar som leder till förbättringar och effektiviseringar. Utmaningen i att förstå en verksamhets arbetssätt och behov samt att hitta de bästa lösningarna utifrån givna ramar är något som driver Fredrik. Som person är Fredrik prestigelös, strukturerad och lösningsorienterad.

Jonathan Gunnarsson

Stockholm

Under sin utbildning inom datavetenskap från Mälardalens Högskola har Jonathan utvecklat goda problemlösningskunskaper och lärt sig programmering med bland annat C#. Sina tekniska kunskaper kompletterar han med erfarenhet inom försäljning, där han lärt sig bygga upp och underhålla goda långsiktiga kundrelationer. Jonathan strävar ständigt efter att utvecklas och ser fram emot att få bredda sina kunskaper i rollen som IT-konsult.

Alexander Arana

Stockholm

Alexander strävar alltid efter att tillgodogöra sig ny kunskap. Genom Academy har han nu verktygen för att visa hur genomtänkta IT-system underlättar och effektiviserar arbetslivet och vardagen. Alexander har under sina år som operativ och taktisk inköpare arbetat mycket projektbaserat och samarbetat med olika avdelningar vilket gör att han snabbt kan sätta sig in i ett problem från olika synvinklar. Nu ser han fram emot att fortsätta med det som alltid har präglat hans liv; att hitta effektiva och enkla lösningar.

Sara Pettersson

Stockholm

Sara är utbildad inom webbutveckling, webbdesign och digital design. Hon har via eget företag drivit webbutik och varit ansvarig för all administration och kundkontakt samt arbetat som hundinstruktör. Hon har även arbetat med formgivning och text till olika publikationer. Sara trivs med att arbeta i team, hon har en stor ansvarskänsla och drivs av att göra ett riktigt bra jobb. Sara strävar hela tiden efter att förbättra sina kunskaper och älskar att lära sig nya områden inom programmering och webb.

Linus Yng

Stockholm

Linus har en utbildning i arkitektur från KTH, med ett utbytesår i Tokyo. Linus har god erfarenhet av försäljning vilket bidragit till hans förmåga att läsa kundens behov och ge god service. Linus har en intuitiv förståelse för systemutveckling och genom ett stort intresse för programmering har Linus skapat en teknisk grund att stå på. Linus ser nu fram emot att ta det ett steg vidare som IT-konsult.

Sofia Karlsson

Stockholm

Sofia har en filosofie kandidatexamen inom medieteknik. Hon inriktade sig tidigt på grafisk formgivning och fann genom detta ett intresse för det mer tekniska. Hon har jobbat med olika tekniska yrken, bland annat genom digitalisering av läromedel inom matematik. Genom sina uppdrag på olika företag har Sofia skapat sig en förmåga att snabbt bekanta sig med en ny arbetsplats och hon har viljan att ständigt lära sig, något hon tar med sig till IT-branschen. Som person är hon driven, engagerad och mån om en trivsam arbetsplats.

Niklas Redgert

Stockholm

Niklas har en bakgrund inom ingenjörsstudier från både Chalmers tekniska högskola samt Örebro universitet. Han tycker om att utmana sina kunskaper. Han har ett stort allmänt intresse för teknik och lär sig gärna hur saker fungerar från grunden. Han har tidigare även jobbat som säljare och trivts otroligt bra med att möta nya människor. Niklas känner nu att han har hittat rätt i rollen som IT-konsult där han får kombinera tekniken med det sociala.

Lisa Nelander

Stockholm

Lisa är nyfiken, initiativrik och har en stark social kompetens. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning marknadsföring, organisation och internationellt företagande från Uppsala universitet. Lisa har även en lång erfarenhet av försäljning och service samt fördjupade kunskaper i butikskommunikation, inköp och avdelningslogistik. Hon trivs bra i kreativa miljöer och där det finns möjlighet att utvecklas. Hon är en lagspelare som gillar att lösa problem. Lisa anser att IT-branschen är framtidens bransch och ser sina kombinerade kunskaper av programmering, ekonomi och försäljning som en möjlighet att sticka ut ur mängden.

Tor Seldén

Stockholm

Tor är en kreativ problemlösare. Med bakgrund som analytisk kemist från läkemedelsindustrin och statliga Rättsmedicinalverket har han jobbat med allt från narkotikaanalyser till nikotintuggummin. Intresset för programmering har funnits där lika länge som intresset för kemi. Efter en tid som IT-samordnare fick han upp ögonen för Academys C#.NET-utbildning. Han ser Academy som en fantastisk chans att få vässa sina verktyg och utvecklas som programmerare. Förutom C#.NET programmerar han gärna Arduino och VBA. Som person är han positiv, hjälpsam, och prestigelös.

Johanna Kallin

Stockholm

Johanna är en driven person vars engagemang smittar av sig. Tidigare har Johanna arbetat som junior analytiker inom digital marknadsföring men är nu redo för att skapa egna lösningar som systemutvecklare. Sin analytiska förmåga har hon finslipat under sina tre år på Handelshögskolan i Stockholm. Hennes akademiska bakgrund gör att hon har lätt för att se till helhetsbilden och tänka ett steg längre för att hitta den bästa lösningen.

Sofia Unnerståle

Stockholm

Sofia är forskaren som länge velat bli programmerare. Först nu, via Academy, har hon fått chansen. Sofia har arbetat som forskare inom läkemedelsindustrin och är i grunden civilingenjör i bioteknik samt doktor i kemi. Hennes nyfikenhet samt noggranna och strukturerade arbetssätt gör att hon passar bra som IT-konsult. Som person är Sofia prestigelös och ambitiös.

Alexander Edvinsson

Stockholm

Alexander har en kandidatexamen i strategisk kommunikation och har sedan examen 2016 arbetat som SEO-konsult och lärare. Med utbildningen och erfarenheterna som lärare följer en god förståelse för kommunikation och pedagogik, som kombinerat med kunskaperna inom programmering skapar förutsättningar för att både utveckla och förklara digitala implementationer. Alexander vill genom IT utnyttja sin logiska förmåga till fullo och bidra till utvecklingen inom den digitala världen. Utöver att hitta spännande områden inom programmering brinner Alexander för filosofi och psykologi.

Madeleine Ingemarsson

Stockholm

Madeleine har en bakgrund inom datorspelsutveckling med inriktning design. Som person är Madeleine noggrann, social och gillar kreativt skapande. Hennes passion för teknik gjorde att hon började intressera sig för programmering. Madeleine har sedan tidigare erfarenhet inom Photoshop och försäljning med nära kundkontakt. Hon drivs av att ständigt få vidareutveckla sina kompetenser och anser att man växer som snabbast i en miljö omgiven av dem som besitter mer kunskap än en själv.

C#.NET VT17

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Microsofts C#programspråk och .NET-plattform är väl utbrett i både Sverige och övriga världen. Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull. Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts utveckling av C#.NET.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

2017-01-08

Examen:

Graduation:

Start:

2017-05-19

2017-02-27

Utbildningens innehåll i korthet:

  • Introduktion till programmering
  • Hur du sätter upp din egen utvecklingsmiljö
  • Navigera i utvecklarens verktygslåda – Visual Studio
  • Microsoftspråket C# och ramverket .NET‍
  • Microsoft SQL Server ASP.NET, Web Services
  • HTML, JavaScript och CSS
  • ‍Användarvänlig design (UX)

Om utbildningen

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera och på vår Academy varvar vi teori och praktik. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga elever, både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare. Utbildningen bedrivs på svenska det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla elever som fullföljer utbildningen en fast anställning!

Vem kan söka?

Academy är öppen för alla att söka oavsett tidigare bakgrund. Rätt attityd är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som får gå utbildningen. Vi söker kandidater som är motiverade, ambitiösa och har förmågan att snabbt ta till sig ny kunskap. Vi söker de som genom engagemang och driv har möjlighet att uppnå sin fulla potential om de bara får rätt verktyg – oavsett tidigare bakgrund. 

Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
Jag rekommenderar verkligen Academy till alla som känner att de har ett intresse och vill prova IT-branschen. Det är en fantastisk möjlighet att, med hjälp av Academic Works nätverk, landa sin första IT-konsultroll.
Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.