Gör testet

Konsulter från 

EVRY Consulting Academy

EVRY

EVRY Consulting Academy

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Vill du vara med och bygga framtidens digitala samhälle? Vill du hjälpa företag anpassa sig till den digitala transformationen och jobba med innovativa partnerskap? Trivs du i sammanhang där förändring är vardag? Då är EVRY Consulting Academy för dig! Nu har du möjlighet att bli applikationskonsult på 12 veckor, efter utbildningen startar din nya karriär som tillsvidareanställd konsult via Academic Work med uppdrag på EVRY.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

2018-05-31

Examen:

Graduation:

Start:

2018-09-14

2018-06-11

Programuppehåll v. 30-31

Platserna för Stockholm har redan blivit tillsatta men än finns det möjlighet till Linköping. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!

"Sök! Du har inget att förlora på att testa och alla frågor du har kan du ställa under intervjun. Jag ångrar verkligen inte att jag sökte och jag saknar ibland tiden under Academy – det är så lyxigt att få 12 veckor att enbart fokusera på sitt eget lärande!" - Jeanette Norin, Academy-alumn och utvecklare på EVRY.

Om utbildningen

Tillsammans med EVRY lanserar vi nu en skräddarsydd intensivutbildning till applikationskonsult för dig som känner dig lockad av en kundnära roll där du i dialog med EVRYs kunder anpassar och konfigurerar affärssystem för att utveckla deras verksamheter. EVRY är ett av Nordens största IT- och tjänsteföretag och erbjuder sina kunder digitala fördelar genom innovation.

Den här utbildningen passar dig som vill dra nytta av din tidigare bakgrund och kombinera den med nyvunna IT-kunskaper för att bygga värdefulla kundrelationer och skapa värde för EVRYs kunder och deras affärer. Under utbildningen kommer du lära dig affärssystemen Unit4 Business World eller IFS Applications men även hur du blir en framgångsrik konsult i IT-branschen.

Utbildningens innehåll i korthet

• Konsult- och affärsmässighet
• Lönsamma kundrelationer
• Presentationsteknik, facilitering av workshop och effektiva möten
• Grundläggande projektledning och självledarskap
• Introduktion till ERP
• Introduktion till affärsekonomi
• Introduktion till relationsdatabaser och SQL
• Affärssystemen Unit4 Business World eller IFS Applications

Intensivutbildning med garanterad tillsvidareanställning

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Utbildningen utgår hela tiden från konkreta uppgifter som är relevanta för yrkesrollen som applikationskonsult på EVRY. Detta gör att lärandeprocessen blir extremt effektiv och är den utbildningsmetod som ger bäst resultat på kortast tid.

Vi vet att lärarledd utbildning är ett bra och effektivt sätt att lära sig ett nytt yrke på under en intensiv tidsperiod. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en gedigen grund att stå på och ett stort nätverk inom branschen, utan även praktisk kunskap av det arbete som förväntas av dig i din nya roll som konsult. Efter utbildningen kommer du arbeta som applikationskonsult via EVRY hos någon av deras kunder, stora som små, privata eller offentliga.

Utbildningsplats

Utbildningen bedrivs på Academy Campus i Kista, på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen. Du kan välja att efter examen jobba i Stockholm eller Linköping. Detta väljer du i sista steget i ansökningsprocessen.

Så fungerar antagningen

Vi söker dig som är nyfiken på IT-branschen, har en logisk problemlösningsförmåga och är redo att under en intensiv 12 veckorsperiod utbildas i ditt nya yrke. Academy är öppen för alla över 18 år att söka oavsett tidigare bakgrund. Vi söker kandidater som är motiverade och ambitiösa och har förmågan att snabbt ta till sig kunskap. För EVRY Consulting Academy ser vi att du har erfarenhet från arbete inom HR, ekonomi, underhåll eller logistik.

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att kunna tillgodogöra dig utbildningen på 12 veckor, gör testen här. Jobbannonsen i sin helhet hittar du hos Academic Work, här för Stockholm och här för Linköping.

Här kan du arbeta

Samtliga deltagare som tar examen från utbildningen garanteras en tillsvidareanställning som applikationskonsult på EVRY via Academic Work. Efter examen kan du välja att jobba i Stockholm eller Linköping. Vilken stad du önskar jobba i väljer du i sista steget i ansökningsprocessen.

Om EVRY

EVRY är ett av Nordens största IT- och tjänsteföretag och erbjuder sina kunder digitala fördelar genom innovation. EVRY förenklar vardagen för miljontals människor runt om i världen, bland annat har EVRY skapat lösningar som du använder när du:

• Bokar din tågbiljett online
• Kollar när nästa buss eller tunnelbana kommer via din mobil eller dator
• Designar om ditt kök hos en återförsäljare
• Tar ut pengar ur en bankomat
• Besöker sjukhuset och din läkare kollar din journal

No items found.