Ta testerna!

Konsulter från 

IT consultant within Pega

Swedbank1

IT consultant within Pega

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Är du redo att påbörja en ny karriär i rollen som software engineer inom Pegasystems? Nu har du chans att lära dig den mycket uppskattade plattformen Pega. Efter 12 veckors intensivutbildning kommer du ha en spännande framtid framför dig, där du blir anställd av Academic Work med uppdrag hos Swedbank.
Ta testerna!
Påminn mig senare

Lämna din ansökan senast:

2019-12-27

Examen:

Start:

2020-04-17

2020-01-27

Varför Pega?

Pegasystems har sedan 1983 jobbat för att förbättra kundrelationer och processer hos många kunder, däribland Swedbank. Pega är en molntjänst som bygger på Java, som underlättar för företag att snabbt genomföra ändringar i applikationer för att möta organisationens behov. Swedbank ser Pega som en strategisk plattform och vill utvidga sitt team med ny kompetens inom just detta.

Läs om hur Miriam blev Software Engineer och Team Lead på Swedbank.

Om intensivutbildningen

Denna intensivutbildning har utformats i nära samarbete med Swedbank och andra experter inom Pega och IT. Direkt efter examen kommer du vara redo för en ny karriär som software engineer. Denna intensivutbildning innehåller Java fundamentals och objekt-orienterad programmering. Du kommer även få stor insyn i Pega-plattformen och certifieras i PCSA. Du kommer även få en förståelse för databaser, datatyper och SQL. Förutom de tekniska kompetenserna innehåller programmet även soft skills, som exempelvis nätverkande, konsultmässighet och agila metoder som kommer förbereda dig på din framtida roll som IT-konsult.

Accelerated Learning med Academy

Denna utbildning hålls i bootcamp-format under 12 veckor. Utbildningen sker med utgångspunkt i metodiken Accelerated Learning, vilket innebär högt tempo, kortare teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete. Precis som i arbetslivet kommer du jobba både enskilt och i grupp tillsammans med de andra konsulterna i klassen. Detta program kommer hållas på engelska, men i rollen som konsult förväntas du använda både svenska och engelska. Din utveckling är viktig för oss på Academy. Därför kommer du under utbildningen få stöttning från lärare och ha avstämningar med programansvarig på Academy för att se så du hänger med tekniskt och att du mår bra. Återkommande kommer du även genomföra quiz och tester för att du själv ska hålla koll på din egen utvecklingskurva.

Ansökningsprocessen

För att söka till programmet behöver du vara över 18 år. Du måste ha goda kunskaper i svenska och engelska då utbildningen bedrivs på engelska och eftersom du kommer jobba på svenska eller engelska i din roll som konsult. Inga andra förkunskaper krävs! Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen som börjar med tester för att se om du har vad som krävs för att lära dig rollen som IT-konsult på 12 veckor – antar du utmaningen? Gör testen här! Efter examen väntar en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag hos Swedbank som software engineer.

Vilket gäng, vilka fantastiska människor! Med grymma lärare, stöttande klasskamrater och härliga Academy så klarade vi 12 veckor. Trodde inte att man kunde lära sig så mycket på så kort tid. Jag skulle rekommendera alla som är intresserade av IT-branschen att göra den här resan.
Genom Academy har en helt ny värld öppnat sig och jag har fått möjligheten att träffa fantastiska kollegor. Under tre intensiva månader på Academy har jag lärt mig att tänka och analysera problem på ett helt nytt sätt. För mig är det här bara början på resan och jag kommer att ta med mig all kunskap jag har fått och fortsätta att utvecklas.
I den här branschen är man i konstant lärande så övergången från skola till arbete känns verkligen som en flytande gräns. Jag ser fram emot att fortsätta den här resan.