Gör urvalstesten här

Konsulter från 

Java och C#.NET

Java och C#.NET

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Lär dig programmering på 12 veckor i sommar! Med AW Academys intensivutbildningar i Java eller C#.NET får du de verktyg du behöver för att bli en framgångsrik IT-konsult. Efter examen får du en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag hos ett av deras många kundföretag.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

2020-03-30

Examen:

Graduation:

Start:

2020-09-04

2020-06-01

Observera! Pga löpande rekrytering rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt.

Varför lära sig programmering?

Idag saknas 30 000 personer i Sverige med rätt IT-kompetens och denna siffra förväntas fördubblas till 2022. Det digitala samhället är uppbyggt på och fungerar tack vare IT. Efterfrågan på kompetens inom Java och C#.NET är stor och möjligheterna efter utbildningen är oändliga. AW Academy har nu examinerat över 1000 konsulter, de jobbar som bland annat programmerare, webbutvecklare, testare, projektledare, produktägare och SCRUM-masters. Nu har du återigen chans att byta karriär med AW Academy!

Praktisk information

Utbildningsort: Stockholm
Omfattning: Heltid, 9-17 måndag-fredag
CSN-berättigad? Nej
Förkunskaper? Nej
Språkkrav? Utbildningen bedrivs på svenska

Utbildningarna i korthet

Våra IT-program är framtagna tillsammans med branschexperter för att du ska ha de bästa förutsättningarna för en karriär som junior IT-konsult. Om du går någon av dessa utbildningar kommer du lära dig objektorienterad programmering och versionshantering med Git och GitHub. Du kommer jobba med datastrukturer och algoritmer och få en introduktion till webbutveckling inklusive HTTP, HTML, JavaScript och CSS. Under de två sista veckorna på utbildningen kommer du knyta ihop alla delar du lärt dig i ett slutprojekt där du och ditt team kan välja att utveckla exempelvis en app, en tjänst, en produkt, ett spel eller förverkliga det där hobbyprojektet du alltid drömt om.

Tiden på AW Academy innebar mycket frustation varvat med aha-upplevelser, hysteriskt skratt och teamwork - Satu, tidigare AW Academyalumn.

Dessa intensivutbildningar bedrivs i bootcamp-format under 12 veckors tid. Utbildningen sker med utgångspunkt i metodiken Accelerated Learning – vilket innebär ett högt tempo, kortare teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete. 500 kodtimmar kommer du lägga på att programmera, både enskilt och i grupp. Även soft skills ingår utbildningen där experter inom området kommer lära dig mer om exempelvis agila metoder och SCRUM samt intervju- och försäljningsteknik. Din utveckling är viktig för oss på Academy. Därför kommer du under utbildningen få stöttning från lärare och ha avstämningar med programansvarig på AW Academy för att se så du hänger med tekniskt och att du mår bra. På veckobasis kommer du även genomföra quiz och tester för att du själv ska hålla koll på din egen utvecklingskurva.

Vad händer efter examen?

Alla som fullföljer utbildningen på AW Academy får en tillsvidareanställning hos Academic Work. I rollen som konsult kommer du ut på uppdrag hos Academic Works kundföretag i den stad du sökt till. Hittills har över 350 företag tagit in konsulter från Academy – allt ifrån storbanker och telekomföretag till produktbolag och mindre startups. Detta är en perfekt chans för dig att komma ut i arbetslivet som junior IT-konsult!

Arbetsorter du kan jobba i efter examen: Borlänge, Gävle, Göteborg, Karlstad, Örebro, Jönköping, Malmö, Stockholm, Uppsala, Sundsvall, Skellefteå och Luleå.

Hur söker jag?

För att söka till programmet behöver du vara över 18 år och har goda kunskaper i svenska och engelska. Inga andra förkunskaper krävs! Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen som börjar med tester för att se om du har vad som krävs för att lära dig programmering på 12 veckor – antar du utmaningen? Gör testen här!

Om du har genomfört testerna för något av våra tidigare program kan du återanvända ditt testresultat. Klicka dig in på textlänken, välj alternativet att återanvända dina senaste resultat. Lycka till!

Jag är så tacksam för att jag har fått ta del av Academy som har hjälpt mig att fördjupa mina tekniska kunskaper. Stort tack till lärarna och personalen som har gjort detta möjligt, och tack till alla mina klasskamrater som jag har fått dela denna resa med!
Om man är nybörjare - som jag var för ett år sedan - så finns det ingen kortare väg till ett av de roligaste jobben som finns. Efter bara 12 veckor är man mitt i smeten och jobbar som utvecklare på riktiga projekt.
Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.