Gör urvalstesten

Konsulter från 

JavaScript

JavaScript

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Har du ett öga för design och drömmer om ett jobb där du får arbeta kreativt och med problemlösning? Då kommer JavaScript Academy passa som handen i handsken! Efter 12 intensiva veckor på det här programmet kommer du kunna bygga dina egna dynamiska och interaktiva webbsidor och förutom programmering får du även konkreta verktyg för hur du blir en framgångsrik IT-konsult. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av programmering eller inte, är vi övertygade om att du med rätt driv och förmågor kan bli en grym IT-konsult. Efter avklarad examen får du en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag ute hos ett av våra 300 inhyrande företag.

Nytt koncept!

Det här är ett nytt lärandeerbjudande från AW Academy, en utbildningsmodul på 3 dagar med tillhörande studieavgift för dig som vill boosta dina redan befintliga kunskaper. Time to Upskill!

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

2018-12-28

Examen:

Graduation:

Start:

2019-04-12

2019-01-21

Vi har endast 2 platser kvar i Göteborg som jobbort efter utbildningen. Se till att söka så snart som möjligt för att säkra din plats! Antagningen stänger 21 december.

Om Utbildningen

Fler och fler företag efterfrågar kompetens inomwebbutveckling och JavaScript – ett av världens populäraste scriptspråk. Därförhar vi tagit fram en intensivutbildning där du får rätt kompetenser för att från dag ett kunna jobba som junior IT-konsult.

Utbildningsinnehåll i korthet:

 • Introduktion till webbutveckling inklusive HTML 5, JavaScript, CSS 3
 • Hur du sätter upp din egnautvecklingsmiljö för webbutveckling med NodeJS
 • Användarvänlighet och UX
 • Introduktion till front-end biblioteket Bootstrap
 • JavaScript-ramverket React 
 • Introduktion till språket SQL för arbete med relationsdatabaser och NoSQL-databasen MongoDB
 • Webbteknologier som AJAX och dataformatet JSON
 • Hur man skapar och använder REST API:er till webbtjänster
 • Arbeta agilt i team efter den agila utvecklingsmetoden SCRUM

Våra program utgår hela tiden från konkreta uppgifter som är relevanta för yrkesrollen som IT-konsult. Utöver detta lär du dig hur du blir en framgångsrik konsult vilket innebär mjukare värden som kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter.

I slutet av utbildningsperioden kommer du ha rätt verktyg för att starta din nya karriär som IT-konsult, ett stort nätverk inom branschen och även din egen portfolio att visa framtida arbetsgivare. Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en garanterad tillsvidareanställning med uppdrag via Academic Work.

Utbildningen kommer hållas på Academys Campus i Kista, Stockholm.

Nyfiken på att läsa om vad våra JavaScript-alumner gör idag? Läs om Lina här och Igor här!

OmJavaScript

JavaScript är ett objektorienterat front end-språk och används världen över. Du har högst troligt stött in i JavaScript flertalet gånger utan att tänka på det. När du handlar online då är funktioner som varukorg och onlineköp är ofta programmerat med JavaScript, även cookiebaserad reklam, pop-up meddelanden och knappar är ofta JavaScript. Språket är väldigt användbart om du är intresserad av att jobba med webbutveckling och har därför snabbt blivit ett av världens mest populära front end-språk.

Fördelar med JavaScript

 • JavaScript kan skrivas direkt i webbläsaren och kräver inte att du installerar en utvecklingsmiljö eller ett tredjepartsprogram
 • Språket är snabbt och koden kan i många fallköras direkt
 • JavaScript är ofta kompatibelt med många tredjepartsprogram, vilket kan underlätta din programmering när du behöver skriva specifika funktioner.

Jag har alltid haft ytlig kontakt med IT-branschen, och utifrån en vilja att jobba mer med matematisk problemlösning sökte jag mig till programmering. Som utbildad lärare kände jag mig trygg i att välja Academys koncept, och det har verkligen levererat! Att tillsammans med en ambitiös klass få chansen att lära av både lärare och varandras skilda bakgrunder har varit fantastiskt roligt, och jag ser fram emot att komma ut på uppdrag och både få tillämpa det jag lärt mig hos Academy, och få fortsätta utvecklas i rollen som utvecklare.
Min tid på Academy har varit de mest intensiva veckorna i mitt liv, men jag ångrar inte en sekund! Under 12 veckor har jag inte bara lärt mig ett helt nytt programmeringsspråk, jag har också blivit bättre på samarbete, att be om hjälp och att hjälpa andra. Dessutom har jag träffat många nya människor med olika bakgrunder och gemensamma mål - en perfekt erfarenhet för att fortsätta i rollen som IT-konsult.