Gör urvalstesterna

Konsulter från 

Besiktningsingenjör

Kiwa Inspecta

Besiktningsingenjör

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Vill du ha ett fritt och varierat jobb där du planerar dina egna dagar? Känns det lockande att vara med och skapa ett tryggt och säkert samhälle som rullar tack vare dig och dina kollegor? Trivs du med tanken på att jobba ute på fältet med byggnader, nöjesparker och skolmatsalar snarare än att sitta hela dagarna vid ett skrivbord på kontor? Då ska du gå vår intensivutbildning för att bli besiktningsingenjör på 12 veckor. Efter examen erbjuder vi en tillsvidareanställning med uppdrag hos Kiwa Inspecta.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

Examen:

Graduation:

Start:

2020-01-31

2019-10-28

Utbildningsuppehåll v.52 och v.1

Om jobbet

Som besiktningsingenjör jobbar du till stor del under frihet ute på fältet. Du är ofta ute hos kunder och inspekterar och besiktigar allt från karuseller och lyftanordningar till hissar. Ingen dag är den andra lik och du kommer ha stor flexibilitet i din nya roll. Du bygger långsiktiga kundrelationer och är en viktig del i att skapa ett tryggare och säkrare samhälle.

Framtiden inom besiktningsbranschen

Nya lagkrav och reglering kring arbetsmiljö gör att rollen som besiktningsingenjör är i ständig utveckling. Kiwa Inspecta eftersträvar att alltid ligga i framkant vilket gör att möjligheten finns att jobba med nya spännande tekniker. Det är ett globalt och stabilt bolag sedan 1940-talet vilket gör att det finns goda möjligheter att i framtiden växa och utvecklas mot en specialist- eller ledarroll.

Om utbildningen

Intensivutbildning bedrivs på Academy Campus i Kista, heltid under 12 veckor. Utbildningen sker med utgångspunkt i metodiken Accelerated Learning, vilket innebär högt tempo, korta teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete. Efter utbildningen kommer du kunna börja jobba direkt i din nya roll som besiktningsingenjör och din utveckling fortsätter sen hos Kiwa Inspecta där en kollega inledningsvis kommer stötta dig. Utbildningen är framtagen i samarbete med Kiwa Inspecta och experter inom området som även kommer vara lärare på programmet.

Utbildningens innehåll i korthet
  • Introduktion till rollen som besiktningsingenjör
  • Befogenheter som krävs vid yrkesutövandet
  • Kiwa Inspectas affärssystem och incidentsystem
  • Arbetsmiljö, arbetsrätt och riskhantering
  • Säkerhet och riskbedömningar
  • Soft skills och kommunikation

Din utveckling är viktig för oss på Academy. Därför kommer du under utbildningen få stöttning från lärare och ha avstämningar med programansvarig på Academy för att se så du hänger med tekniskt och att du trivs. Du kommer även lära känna Kiwa Inspecta bättre och exempelvis åka ut på arbetsplatsbesök och träffa befintliga medarbetare under programmet.

Vad händer efter examen?

Efter utbildningen övergår du i en tillsvidareanställning som konsult via Academic Work med uppdrag på Kiwa Inspecta i den ort du ansökt till. Där fortsätter din resa och utveckling i rollen som besiktningsingenjör. Efter ungefär ett år är ambitionen från Kiwa Inspecta att överrekrytera deltagarna från utbildningen, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Hur söker jag?

För att söka till Kiwa Inspecta Academy behöver du vara över 18 år och kunna tillgodogöra dig utbildningen på svenska och engelska. B-körkort är ett krav då du kommer ta dig mellan kunderna med bil och även tekniskt intresse är en förutsättning. Vissa uppdrag sker i trånga utrymmen eller på höga höjder, vilket du behöver vara bekväm med för att passa i rollen. Urvalsprocessen ansvarar Academic Work för och inleds med tester för att se om du har vad som krävs för att klara intensivutbildningen.

Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta skapar säkerhet för industri och samhälle. Vi är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 750 medarbetare som arbetar på något av våra 25 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Kiwa Inspecta är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.

No items found.