Gör urvalstesten

Konsulter från 

Affärsinriktad redovisningsekonom

Affärsinriktad redovisningsekonom

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Längtar du efter en snabb väg in i en framtidsanpassad karriär som redovisningsekonom? Eller har du kanske en utbildning inom ekonomi, men saknar spetskompetensen som krävs för att kamma hem drömjobbet? Då har vi lösningen till dig! Academy är tillbaka med en intensivutbildning inom redovisning där du får den affärs- och systemförståelse som krävs ute i arbetslivet. Under 12 intensiva veckor kommer du få praktisk kunskap inom redovisning, från bokföring, bokslut, årsredovisning samt räkenskapsanalys och ekonomistyrning. Samtidigt får du en helhetsbild för hur redovisningsekonomens roll påverkar den övriga verksamheten. Efter avklarad examen är du garanterad en tillsvidareanställning som konsult via Academic Work med uppdrag hos spännande företag.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

2018-12-28

Examen:

Graduation:

Start:

2019-04-12

2019-01-21

Utbildningen i korthet

  • Redovisningens grunder och principer i praktiken
  • Resultat-och balansräkning
  • Bokslut och årsredovisning
  • Moms och skatt
  • Räkenskapsanalys
  • Ekonomistyrning
  • Systemförståelse
  • Affärsförståelse
  • Presentationsteknik

Om utbildningen

Behovet av redovisningsekonomer med praktisk kunskap och systemförståelse ökar hela tiden. Samtidigt ser vi att många av de som examineras från traditionella utbildningar saknar den praktiska kunskap som behövs för att kunna jobba som redovisningsekonomer från dag ett. Med denna bakgrund har vi, tillsammans med branschexperter, tagit fram ett skräddarsytt utbildningsprogram där du utbildas inom praktisk redovisning, affärsförståelse och konsultmässighet för att lyckas i din nya roll. Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som fokuserar på praktiskt lärande i högt tempo, ständigt teamarbete och en outtröttlig feedbackdialog. Metodiken erbjuder en snabb väg till en ny karriär för de personer som vill allra mest. Utbildningen utgår från konkreta uppgifter som är relevanta för yrkesrollen som redovisningsekonom, vilket gör att lärandeprocessen blir extremt effektiv. Denna utbildningsmetod ger bäst resultat på kortast tid när man ska bli duktig på ett nytt yrke.

Vi vet att lärarledd utbildning är ett effektivt sätt att lära sig på under en intensiv tidsperiod, därför finns våra lärare på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha dig. Förutom kunskaper inom redovisning kommer du lära dig affärsmässighet, hur digitaliseringen påverkar branschen samt hur du kan påverka bolaget i stort – färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik redovisningsekonom. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en gedigen grund att stå på, ett stort nätverk inom branschen, utan även praktisk kunskap av det arbete som förväntas av den framtida redovisningsekonomen.

Utbildningen sker på Academy Campus i Kista och bedrivs på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en fast anställning som redovisningsekonom med uppdrag via Academic Work.

Intresserad av att läsa mer om våra alumner? Läs om Alewyas och Olas resor här och här

No items found.