Gör testerna

Konsulter från 

Academy for Salesforce

Salesforce
Bisnode
Stretch
Deloitte
Avaus
Recoordinate
Appirio
Telia
Axfood

Academy for Salesforce

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Vill du jobba i en IT-miljö som inte enbart innehåller kod? Är du en kreativ person som tycker om att jobba med människor, ser behov hos företag och skapar lösningar? Nu har du möjlighet att utbilda dig inom Salesforce succéplattform med Academy for Salesforce! Efter 12 veckors utbildning blir du tillsvidareanställd hos Academic Work, med uppdrag hos ett av Salesforce partnerbolag: Deloitte, Recoordinate, Stretch, Avaus, eller Appirio eller hos någon av följande slutkunder: Bisnode, Telia, Cloudity eller Axfood. ‍

Nytt koncept!

Det här är ett nytt lärandeerbjudande från AW Academy, en utbildningsmodul på 3 dagar med tillhörande studieavgift för dig som vill boosta dina redan befintliga kunskaper. Time to Upskill!

Lämna din ansökan senast:

Last day to apply:

2018-12-12

Examen:

Graduation:

Start:

2019-03-29

2019-01-07

Salesforce startade 1999 i Kalifornien och har sedan dess expanderat till stora delar av världen och blivit hyllade som ett av världens mest innovativa bolag av bland annat Forbes. Fler än 150 000 företag världen över använder idag deras molnbaserade CRM-plattform och behovet av Salesforce-experter är enormt. Rollen du kommer jobba i efter utbildningen innebär att du kommer få driva och delta i workshops för att förstå kunders behov, för att sedan bygga och anpassa Salesforce-plattformen. Det innebär att du kommer jobba med både IT-arkitekter och utvecklare för att anpassa plattformen enligt de behov som finns och även utbilda super users i hur man använder plattformen på bästa sätt. Rollen innehåller även stor del egen kompetensutveckling med kontinuerliga certifieringar.

Utbildningsinnehåll

  • Salesforce-plattformen
  • Grunder i programmering (Apex)
  • Certifieringar för Salesforce: SalesCloud, Service Cloud och Administration Essentials
  • Databaser
  • Verktyg för att bli en framgångsrik konsult

Vem kan söka?

Vi söker dig med rätt förmågor och motivation, samt att du är över 18 år och kan tillgodogöra dig utbildningen på svenska. Det finns inte några krav på tidigare erfarenhet eller utbildning, men då tjänsten är väldigt kommunikativ är det viktigt att du tycker om att jobba med människor samt ser behov och skapar lösningar därefter. Om du har ett brinnande intresse för teknik och programmering har du även goda förutsättningar för att utveckla dig ännu mer inom dessa områden efter examen.

Vi rekryterar löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Efter utbildningen

Efter utbildningen väntar ett jobb som IT-konsult hos ett partnerbolag eller en slutkund till Salesforce, via Academic Work. Vilket företag du kommer jobba på bestäms i rekryteringsprocessen och utgår från företagskultur. Företagen du kan jobba på efter examen är: Deloitte, Recoordinate, Stretch, Bisnode, Avaus, Telia, Axfood, Cloudity eller Appirio.

Om Salesforce

Salesforce är erkända som ett av världens mest innovativa företag och har blivit hyllade världen över för sina molnbaserade CRM-plattformslösningar. Salesforce grundades 1999 och har sitt huvudkontor i San Fransisco men finns idag med kontor världen över där fler än 150 000 företag använder deras plattform. Inte nog med att de blivit hyllade som ett av världens mest innovativa företag av Forbes så kammade de även hem första platsen på Fortune’s lista med topp 100 företagen att jobba på.

No items found.