Gör urvalstesten här

Konsulter från 

Solution Architect

Gass
Netgain
Telia
Advania
Atea

Solution Architect

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Vill du jobba med att hjälpa företag växa? Då är Service Management Academy något för dig! I detta program blir du en mästare på ServiceNows hyllade plattform, samtidigt som du får de affärs- och konsultmässiga färdigheter som deras kunder efterfrågar. Det bästa av allt? Utbildningen tar bara 12 veckor och efter examen får du en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag hos ett av ServiceNows partnerbolag eller slutkund: Telia, Ica Gruppen, Advania, Netgain, Atea eller Gass.
Gör urvalstesten här
Påminn mig senare

Lämna din ansökan senast:

2019-01-13

Examen:

Start:

2019-04-12

2019-01-21

Vad är ServiceNow?

ServiceNow är ett SaaS-företag och har som vision att underlätta för människor på jobbet. ServiceNow är marknadsledande i att digitalisera och automatisera tjänster och processer och har blivit hyllade som världens mest innovativa bolag 2018 av Forbes. Deras plattform används av tusentals företag världen över och möjliggör automatisering och digitalisering av flera olika processer på företag, bland annat inom HR, kundservice, ekonomi, IT-säkerhet.

IT-konsult inom ServiceNow

Som junior solution architect inom ServiceNow stöttar du kunder genom en digitaliserings- och förbättringsresa. Du hjälper företag förstå hur teknologin kan stötta dem för att bli ännu bättre. Det handlar om att förstå kundens behov och därefter anpassa dessa till Now-plattformen. I denna process kommer du att hjälpa kunden med råd, teknisk konsultation kring implementation samt hur tekniken bäst kan appliceras på just kundens verksamhet.

Om utbildningen:

Den här utbildningen är en möjlighet för dig som vill komma in i IT-branschen och som har en fallenhet för att bygga relationer och samarbeta med flera olika funktioner och människor. Förutom att du får god kunskap inom ServiceNows plattform kommer du under programmet också få insikt och verktyg i hur du blir en framgångsrik konsult i IT-branschen.

Utbildningsinnehåll i korthet:

• Introduktion och fördjupning inom Now-plattformen
• Kommunikation, presentationsteknik, möten och workshops
• Konsultmässighet
• Kravhantering
• Certifiering i ITIL Service Management Foundation
• ServiceNow Fundamentals Certifiering
• Grundläggande JavaScript

Så fungerar antagningen:

Vi söker dig som är nyfiken på IT-branschen, har en logisk problemlösningsförmåga och är redo att under en intensiv 12 veckors period utbildas i ditt nya yrke. Academy är öppen för alla över 18 år att söka oavsett tidigare bakgrund. Vi söker kandidater som är motiverade och ambitiösa och har förmågan att snabbt ta till sig kunskap.

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att kunna tillgodogöra dig utbildningen på 12 veckor, gör testen här. Jobbannonsen i sin helhet hittar du här för Stockholm och här Göteborg.

Intensivutbildning medgaranterad tillsvidareanställning:
Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learningsom är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Utbildningen utgår hela tiden från konkreta uppgifter som är relevanta för yrkesrollen som IT-konsult på ServiceNows partnerföretag. Detta gör att lärandeprocessen blir extremt effektiv och är den utbildningsmetod som ger bäst resultat på kortast tid. Efter examen kommer du att jobba som IT-konsult, via Academic Work, på något av följande företag: Netgain, Gass, Telia, Advania, Atea eller Ica Gruppen.

Läs här om hur alumnen Olga fick drömjobbet tack vare den tidigare omgången av programmet Service Management Academy.

Om ServiceNow

ServiceNow tillhandahåller en molnbaserad plattform för att underlätta jobbet, på jobbet. Företaget grundades 2004 i Kalifornien och har sedan dess vuxit så det knakar. De har sedan starten expanderat över hela världen och fler än 4400 företag använder idag Now-plattformen för att underlätta sina processer på jobbet. 2018 blev de även utsedda till världens mest innovativa bolag av Forbes vilket innebär att de hamnade före företag som Tesla, Netflix och Amazon.

No items found.