Gör urvalstesterna

Konsulter från 

STANLEY Security Academy

STANLEY Security

STANLEY Security Academy

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Vill du hjälpa STANLEY Security göra världen säkrare och tryggare? Känns det lockande att skapa säkra miljöer för kunder i alla branscher och storlekar, såsom Försvar & Polis, Transport & Logistik, Industri, Retail och Bank? Vill du vara med och digitalisera säkerhetsbranschen och lära dig en roll för framtiden? Då är STANLEY Security Academy för dig! Efter en 12 veckors intensivutbildning blir du IT-konsult inom service eller installation, vi erbjuder en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag på STANLEY Security.
Gör urvalstesterna
Påminn mig senare

Lämna din ansökan senast:

2020-01-10

Examen:

Start:

2020-04-17

2020-01-27

OBS! Platserna tillsätts löpande, sök därför så snart du kan för att säkra din plats.

Om jobbet

I rollen som IT-konsult inom service och installation kommer du jobba med allt från design och installation till service och support av de senaste säkerhetslösningarna. I takt med att säkerhetsbranschen digitaliseras blir lösningarna mer tekniskt komplexa och ny kunskap behövs för att hantera detta, det är den rollen vi nu skapar en intensivutbildning för. Arbetsuppgifterna varierar beroende på om du kommer jobba som driftsättare inom installationsorganisationen eller som systemsupport inom serviceorganisationen. Utgångspunkten är i IT-systemen och kommer innebära att du via programmering styr, underhåller och felsöker säkerhetsanläggningar, både från kontoret men även ute hos kunderna.

Hör varför Emma trivs så bra på STANLEY Security.

Framtiden

Säkerhetsbranschen genomgår just nu en digitaliseringsresa för att möta framtiden. Det ger dig möjlighet till att vara med och utveckla samt jobba med morgondagens teknik. STANLEY Security skapar därför en skräddarsydd utbildning för att tillsammans med Academy och Academic Work ta fram morgondagens IT-konsulter inom säkerhetslösningar, missa inte detta tillfälle!

Om utbildningen

Intensivutbildning utförs på Academy Campus i Kista, heltid under 12 veckor. Utbildningen sker med utgångspunkt i metodiken Accelerated Learning, vilket innebär högt tempo, korta teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete. Efter utbildningen kommer du kunna börja jobba direkt i din nya roll som IT-konsult inom service eller installation och din utveckling fortsätter sen hos STANLEY. Inledningsvis erbjuder de dig ett mentorskap och utbyte med seniora kollegor för en bra start på din nya karriär. Utbildningen är framtagen i samarbete med STANLEY Security och experter inom området som även kommer vara lärare på programmet.

Utbildningens innehåll i korthet

  • Introduktion till säkerhetsbranschens lagar och regler
  • Säkerhetssystemens uppbyggnad och komponenter
  • Databasmodellering och SQL
  • Design, installation, driftsättning och felsökning av system
  • STANLEY-specifika plattformar
  • Självledarskap, presentationsteknik och att arbeta i team

Din utveckling är viktig för oss på Academy. Därför kommer du under utbildningen få stöttning från lärare och ha avstämningar med programansvarig på Academy för att se så du hänger med tekniskt och att du trivs. Du kommer även lära känna STANLEY bättre och träffa befintliga medarbetare under programmet.

Vad händer efter examen?

Efter utbildningen övergår du i en tillsvidareanställning som konsult via Academic Work med uppdrag på STANLEY Security i den ort du ansökt till. Du kommer bli en del i installations- eller serviceteamet och hjälpa kunder säkra deras anläggningar. På sikt är ambitionen från STANLEY att överrekrytera deltagarna från utbildningen, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Hur söker jag?

För att söka till STANLEY Security Academy behöver du vara över 18 år och kunna tillgodogöra dig utbildningen på svenska och engelska. Du behöver ha ett stort tekniskt intresse och B-körkort för att kunna komma ut till kunder. En förutsättning för anställning på STANLEY är godkänd kontroll via Länsstyrelsen och godkänt belastningsregister.

Urvalsprocessen ansvarar Academic Work för och inleds med tester för att se om du har vad som krävs för att klara intensivutbildningen, gör testerna här. Jobbannonsen i sin helhet hittar du hos Academic Work.

STANLEY Security – FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

STANLEY Security är Europas största elektroniska säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi säljer, designar, installerar och underhåller de tekniskt mest avancerade systemen hos de mest krävande och säkerhetsmedvetna kunderna. När kunden är i behov av stora säkerhetssystem, integrerade med varandra, finner vi den rätta lösningen för just den kunden. Våra system installeras och driftsätts i stora komplexa IT-system med tillhörande nätverk.

No items found.