Gör urvalstesten

Konsulter från 

Sundsvall & Gävle C#.NET

Fujitsu
Swedish Connection
Biometria
Leeroy

Sundsvall & Gävle C#.NET

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Nu kommer Academy tillbaka till Sundsvall! Är du logisk och gillar problemlösning? Nyfiken på IT-branschen och vill lära dig programmering? I sommar har du möjlighet att gå en intensivutbildning i Sundsvall och bli IT-konsult på 12 veckor i Gävle.
Gör urvalstesten
Påminn mig senare

Lämna din ansökan senast:

2019-05-14

Examen:

Start:

2019-09-20

2019-06-17

Sommaruppehåll: 31 & 32

Snart stänger antagningen och det finns bara 2 platser kvar. Sök idag för att säkra din plats!

Om utbildningen

Lär dig att koda i C#.NET, ett av världens mest populära programmeringsspråk. I plattformen kan du utveckla för både mobil och webb med användarvänlighet som kännetecken. Många företag i Sundsvall och Gävle söker efter IT-konsulter med kompetens i C#.NET, därför gör vi nu vårt andra lokala program som leder till garanterad tillsvidareanställning med uppdrag i Sundsvall eller Gävle efter examen.

UTBILDNINGSINNEHÅLL

  • Introduktion till programmering i C# och avancerad C#
  • Webbapplikationer med .NET Core MVC
  • Objektorienterad programmering (OOP)
  • HTML,CSS och JavaScript
  • Relationsdatabaser med Microsoft SQL Server
  • Visual studio
  • Användarvänlig design (UX)
  • Agilametoder (SCRUM)

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också få lära dig kommunikation, konsultmässighet och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du förutom utbildningen, även ha ett stort nätverk inom branschen och din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare.

Utbildningen kommer hållas på svenska i Sundsvall och efter examen kan du välja att jobba i antingen Gävle eller Sundsvall. Fujitsu, Swedish Connection, Biometria och Leeroy är några av de företag som kommer ta in konsulter efter utbildningen.

Hur söker jag?

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att lära dig programmering på 12 veckor.

Vi söker dig som är nyfiken på IT-branschen, har en logisk problemlösningsförmåga och är redo att byta karriär under 12 intensiva veckor. Academy är öppen för alla över 18 år att söka oavsett tidigare bakgrund. Motivation och drivkraft är viktigare än tidigare erfarenhet när vi avgör vilka som blir antagna.

Om programspråket och plattformen

Microsofts C#-programspråk och .NET-plattform är väl utbrett bland företag i hela världen. Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull. Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts utveckling av C#.NET.

Om man är nybörjare - som jag var för ett år sedan - så finns det ingen kortare väg till ett av de roligaste jobben som finns. Efter bara 12 veckor är man mitt i smeten och jobbar som utvecklare på riktiga projekt.
Jag är så tacksam för att jag har fått ta del av Academy som har hjälpt mig att fördjupa mina tekniska kunskaper. Stort tack till lärarna och personalen som har gjort detta möjligt, och tack till alla mina klasskamrater som jag har fått dela denna resa med!
Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.