Program //
IT Management

IT Management

Vill du vara med och bygga framtidens digitala samhälle? Vill du hjälpa företag anpassa sig till den digitala transformationen och jobba med innovativa partnerskap? Trivs du i sammanhang där förändring är vardag? Då är IT management för dig!
Nästa programstart kommer snart
gör urvalstestet nu

Vill du bli meddelad när programmet startar?
Påminn mig

Kursens innehåll:

• Konsult- och affärsmässighet

• Lönsamma kundrelationer

• Presentationsteknik, facilitering av workshop och effektiva möten

• Grundläggande projektledning och självledarskap

• Introduktion till relationsdatabaser och SQL

• Affärssystem (anpassat efter varje program)

Om utbildningen

IT management är för dig som vill jobba nära kunder för att utveckla, konfigurera och anpassa affärssystem efter behov. Att jobba med IT management innebär ofta en kundnära roll där du i dialog med dina kunder jobbar för att med hjälp av affärssystemen utveckla deras verksamheter.

En roll inom IT management passar dig som vill kombinera dina nyvunna IT-kunskaper för att bygga värdefulla kundrelationer och skapa värde för både den egna verksamheten så som externa kunder och deras affärer. Ett program på Academy kan se olika ut då programmen fokuserar på att ge dig gedigna kunskaper inom olika IT system för att passa arbetsmarknadens behov. Vi har tidigare haft program tillsammans där man bland annat lärt sig antingen ServiceNows plattform, UNIT4 business world eller IFS.

Om programspråket

Frågor & svar