logo

Intensivutbildning på AW Academy

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att byta eller boosta din karriär? AW Academy erbjuder intensivutbildningar i högt tempo med mycket inslag av praktisk tillämpning. Utbildningarna baseras på Accelerated Learning inom IT, teknik, ekonomi och andra områden med kompetensbrist.

UTBILDNING OCH JOBB

En snabbare väg till en ny karriär

Letar du efter en möjlighet att byta karriär samtidigt som du säkrar en tillsvidareanställning efter examen? Då ska du fortsätta att läsa om vårt koncept med intensivutbildning med jobbgaranti. Vi rekryterar just nu för höstens kostnadsfria intensivutbildningar där du har fler möjligheter än någonsin att byta karriär till IT.

Ta chansen nu och sök till något av våra program med garanterat jobb hos bland annat PwC, Telenor, Tietoevry, SwedbankPay, CAG, ABB och många fler inhyrande kundföretag. 

Du kan välja att gå våra program via en hybridlösning, antingen remote via digitalt klassrum eller på plats i vårt nya fina Campus, Hagastaden i Solna.

Last chance

Bli en del av Telenors satsning på säkra nätverks- & kommunikationstjänster!

Nyfiken på digitala kommunikationstjänster, dess infrastruktur, problemlösning och att bli en del av en organisationskultur som alltid sätter människan först? Nu erbjuder vi möjligheten för dig, som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, till att bli en del av Telenor på endast 12 veckor!

11/14/2022-2/9/2023

UtbildningsortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Hagastaden, Stockholm

ArbetsortStockholm, Malmö

Last chance

Intensivutbildning i Cyber Security - starta ny karriär direkt efter examen

Hur motverkar vi cyberattacker? Hur kan vi förebygga dem och hur minskar vi riskerna? Om cyberattacken ändå sker – hur hämtar vi oss från den? Var med och gör skillnad för ett tryggare digitalt samhälle. Vill du lära dig mer om IT-säkerhet, ska du söka till vinterns intensivutbildning i Cyber Security och starta din nya IT-karriär direkt efter examen!

11/14/2022-2/17/2023

UtbildningsortCampus Stockholm/Digitalt

ArbetsortStockholm, Linköping, Umeå, Skellefteå, Sundsvall, Malmö och Göteborg

Last chance

Lär dig Salesforceplattformen och börja arbeta som konsult i ekosystemet

Är du en lösningsorienterad person som vill hjälpa företag vidare i sin digitaliseringsresa? Låter det spännande att lösa affärsutmaningar och utveckla kundupplevelser? Nu har du återigen möjlighet att utbilda dig i succéplattformen från Salesforce med AW Academy! Under 12 intensiva veckor lär du dig den marknadsledande CRM-plattformen från Salesforce. Efter examen kommer du bli anställd via Academic Work med uppdrag hos ett av deras kundföretag. Dyk in i Salesforcevärlden med oss ​​och använd AW Academy som ditt första steg mot en ny, spännande karriär inom IT!

10/24/2022-1/13/2023

StudieortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Stockholm mån-fre kl. 9-17

ArbetsortStockholm, Göteborg (fullt), Malmö (fullt), Örebro/Karlstad (fullt)

Endast 5 platser kvar!

Last chance

Lär dig Data Engineering och starta ny karriär på 12 veckor

Vill du lära dig att hantera stora mängder data och siffror på ett smart och effektivt sätt? Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta i en roll där du får kombinera IT, data och affärsmöjligheter? Då ska du söka till vårt 12 veckorsprogram i Data Engineering och starta din nya karriär som konsult hos någon av våra spännande kundföretag direkt efter examen.

11/14/2022-2/17/2023

Utbildningsort:Campus Hagastaden i Stockholm eller remote via digitalt klassrum

Arbetsort:Stockholm, Malmö, Sundsvall, Umeå och Göteborg

Last chance

Lär dig Java & starta ny karriär inom IT!

Ny chans att söka till Javaprogrammet! Vill du jobba med ett av världens populäraste programmeringsspråk? Nu öppnar vi antagningen och du har återigen chansen att lära dig Java med vår populära intensivutbildning! Under 12 veckor ger vi dig den kompetens och de verktyg du behöver för att starta en ny karriär som IT-konsult, dessutom garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen!

11/7/2022-2/3/2023

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden eller remote via digitala verktyg - det är valfritt

ArbetsortStockholm, Göteborg, Gävle, Karlstad (fullt), Malmö, Umeå (fullt), Luleå eller Västerås

NEW

Lär dig Red Hat och starta en ny karriär inom IT

Vill du arbeta i teknologins framkant och bana väg för utvecklingen av företags sätt att lagra data? Välkommen till en av de mest attraktiva molnplattformslösningarna på marknaden – Red Hat. Här hittar du en trygg karriärväg där du får bidra till en säkrare framtid. Ta testerna, ansök till vårt 12-veckorsprogram och starta din nya karriär hos något av våra spännande kundföretag direkt efter examen.

1/9/2023-3/31/2023

UtbildningsortCampus Hagastaden Stockholm, Campus i Köpenhamn eller remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg

NEW

Lär dig ServiceNow och börja en ny karriär som IT-konsult på Accenture

Är du redo för ett karriärskifte till det snabbt växande området tjänstedesign? Tycker du problemlösning, kod och företags digitaliseringsresor låter spännande? Lär dig hur du minskar klyftan mellan organisationer och teknik med vår intensivutbildning, för att bli en ServiceNow-konsult. Efter 12 veckor börjar du din nya IT-karriär på Accenture – utan någon tidigare erfarenhet inom området.

1/16/2023-4/11/2023

UtbildningsortCampus Hagastaden i Stockholm

ArbetsortStockholm

NEW

Bli low-codeutvecklare inom OutSystems

Nyfiken på nästa generations low-codeteknik och redo för ett karriärskifte? Vill du få utlopp för din kreativa sida och lära dig bygga applikationer till företag, med hjälp av den snabbast växande tekniken inom applikationsutveckling? Då kan vår nya intensivutbildning inom low-code passa dig. Efter examen väntar en garanterad tillsvidareanställning via Academic Work, där du i din nya vardag bygger och utvecklar applikationer i OutSystems.

1/9/2023-3/24/2023

UtbildningsortCampus Hagastaden Stockholm eller remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg

HUR FUNGERAR VÅRA PROGRAM?

Läs mer om våra utbildningsmöjligheter

Som föregångare inom Accelerated Learning i Norden och Tyskland vill vi på AW Academy göra vuxenutbildning bättre och effektivare. Vi erbjuder hela program och kortare utbildningsmoduler till nyfikna, ambitiösa och motiverade individer som antingen vill byta eller boosta sin karriär på ett effektivt sätt med nära koppling till arbetsmarknaden.  

Vi är kända för vårt framgångsrika koncept och populära 12veckorsprogram inom IT som leder till en garanterad tillsvidareanställning. Sedan starten har vi expanderat vår verksamhet från IT till teknik och ekonomi samt under 2020 även introducerat nya koncept och utbildningsmodeller till marknaden. Vi vill erbjuda mer till fler; en ny karriär, boost av kompetens genom upskill eller online utbildning beroende på behovet. Några av våra utbildningar är kostnadsfria och vissa har en utbildningsavgift. På den här sidan hittar du alla våra utbildningserbjudanden. Även om vi inte har en öppen rekrytering till någon utbildning kan du ändå läsa om den och vara redo när ansökningsperioden börjar.  

ANSÖKNINGSPROCESSEN

Vill du lära dig nya kunskaper snabbt och är riktigt motiverad?

Ansökningsprocessen till AW Academy grundar sig i onlinetester som mäter logisk förmåga och personlighet. Alla kvalificerade kandidater som klarar urvalstestet går vidare till intervjuer där vi fokuserar på din motivation för att klara utbildningen.  ALUMNISTORIES

Resan startade via AW Academy

Inspireras av hur våra modiga, hårt arbetande och högt motiverade alumner bytte karriär eller boostade sin kompetens via AW Academy.

Från HR-branschen till Cyber Security - på 12 veckor!

Benjamins starka teknikintresse fick honom att säga hej då till rollen som personalvetare, och följa sin gamla dröm om ett karriärbyte in till IT-branschen. Han har precis tagit examen från Cyber Securityprogrammet och jobbar idag med hans stora passion, IT-säkerhet på ett stort industriföretag.

Hur ser karriären ut 3 år efter AW Academy? Alumnen Yongan berättar!

Vad kan egentligen hända i karriärslivet 3 år efter en 12 veckors intensivutbildning hos AW Academy? Yongan Kim gick redovisningsprogrammet 2018 och startade nyss sin egen ekonomibyrå där hon arbetar med att hjälpa bolag. Hon berättar om resan dit, hur hennes liv ser ut idag och hennes bästa tips till dig som vill byta karriär!

”Karriärsmöjligheterna inom Salesforce är oändliga”

Johans intresse för Salesforce fick honom att säga hejdå till säljbranschen och följa sin dröm om ett karriärsbyte. Idag arbetar han som Salesforce-konsult på TietoEVRY och stormtrivs!