logo

Intensivutbildning på AW Academy

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att byta eller boosta din karriär? AW Academy erbjuder intensivutbildningar i högt tempo med mycket inslag av praktisk tillämpning. Utbildningarna baseras på Accelerated Learning inom IT, teknik, ekonomi och andra områden med kompetensbrist.

UTBILDNING OCH JOBB

En snabbare väg till en ny karriär

Letar du efter en möjlighet att byta karriär samtidigt som du säkrar en tillsvidareanställning efter examen? Då ska du fortsätta att läsa om vårt koncept med intensivutbildning med jobbgaranti. Vi rekryterar just nu för sommarens kostnadsfria intensivutbildningar där du har fler möjligheter än någonsin att byta karriär till IT.

Ta chansen nu och sök till något av våra nio program med garanterat jobb hos bland annat PwC, Capgemini, H&M Group, Handelsbanken, SAS, Securitas och många fler inhyrande kundföretag. 

Du kan välja att gå våra program via en hybridlösning, antingen remote via digitalt klassrum eller på plats i vårt nya fina Campus, Hagastaden i Solna.

Sök till höstens intensivutbildning i Cyber Security och starta din nya karriär direkt efter examen

Vill du göra skillnad för ett tryggare digitalt samhälle? Vill du lära dig mer om IT-säkerhet? Då ska du söka till höstens intensivutbildning i Cyber Security och starta din nya IT-karriär direkt efter examen!

7/11/2022-10/14/2022

UtbildningsortCampus Stockholm/Digitalt

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping (fullt), Örebro/Karlskoga, Karlstad (fullt) och Älmhult

Förstudier13 juni - 10 juli 2022

OmfattningHeltid, schemalagd undervisning vardagar kl. 09.00-17.00

Första dagen på konsultuppdraget10 oktober 2022

Lär dig Java & starta ny karriär inom IT!

Ny chans att söka till Javaprogrammet! Vill du jobba med ett av världens populäraste programmeringsspråk? Nu öppnar vi intagningen och du har återigen chansen att lära dig Java med vår populära intensivutbildning! Under 12 veckor ger vi dig den kompetens och de verktyg du behöver för att starta en ny karriär som IT-konsult, dessutom garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen!

8/1/2022-10/21/2022

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden eller remote via digitala verktyg - det är valfritt

ArbetsortStockholm, Malmö, Umeå, Luleå, Skellefteå, Gävle, Göteborg (fullt), eller Västerås (fullt)

Uppstartskväll16/6 med efterföljande förstudier du lägger upp utifrån eget schema

Start your new career as a Java Developer with Capgemini Digital Academy

Dreaming of a new chance? Are you curious about IT and looking for an opening to get a flying start straight into the job market? With this 12-week intensive training, you´ll learn Java development and directly after graduation a job at Capgemini as an IT consultant.

7/25/2022-10/14/2022

Education location:Campus Hagastaden, Stockholm with the possibility to also join remote via virtual classroom

Work location:Capgemini Stockholm and Gothenburg

NEW

Lär dig JavaScript och starta ny karriär inom IT

JavaScriptprogrammet är äntligen tillbaka! Vill du jobba med världens populäraste programmeringsspråk? Har du ett öga för design och drömmer om ett jobb där du får arbeta kreativt och med problemlösning? Nu har du återigen möjlighet att lära dig JavaScript på 12 veckor med AW Academy! Efter intensivutbildningen startar du en tillsvidareanställning som IT-konsult hos Academic Work med uppdrag hos ett av deras kundföretag.

8/8/2022-10/28/2022

UtbildningsortCampus Hagastaden, Stockholm med möjlighet att ansluta remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Gävle och Västerås

NEW

Starta ny karriär som Integrationsutvecklare på Swedwise

Är du redo för en ny utmaning? Integrationsutveckling handlar om att få system att prata med varandra och används för att skapa smidigare och mer kraftfulla IT-lösningar. Vi erbjuder nu en intensivutbildning, utan krav på tidigare erfarenhet, inom integrationsutveckling. Efter examen börjar din nya karriär som Integrationsutvecklare på Swedwise genom en tillsvidareanställning hos Academic Work.

10/10/2022-1/13/2023

Utbildningsort:Campus Hagastaden, Stockholm samt remote

Arbetsort:Stockholm

NEW

Lär dig COBOL på 12 veckor och starta ny karriär i höst

Hur kan ett 100 år gammalt kodspråk fortsatt vara aktuellt? COBOL bevisar att gammal är äldst genom att en stor del av världens affärstransaktioner alltjämt sker i COBOL-system. Framförallt förlitar sig bank, försäkring och försvaret på COBOL och fortsätter därmed vidareutvecklingen. Letar du efter en långsiktig och hållbar IT-karriär kan COBOLprogrammet vara det du söker.

9/12/2022-12/2/2022

UtbildningsortCampus Hagastaden Stockholm/Remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Sundsvall och Östersund

HUR FUNGERAR VÅRA PROGRAM?

Läs mer om våra utbildningsmöjligheter

Som föregångare inom Accelerated Learning i Norden och Tyskland vill vi på AW Academy göra vuxenutbildning bättre och effektivare. Vi erbjuder hela program och kortare utbildningsmoduler till nyfikna, ambitiösa och motiverade individer som antingen vill byta eller boosta sin karriär på ett effektivt sätt med nära koppling till arbetsmarknaden.  

Vi är kända för vårt framgångsrika koncept och populära 12veckorsprogram inom IT som leder till en garanterad tillsvidareanställning. Sedan starten har vi expanderat vår verksamhet från IT till teknik och ekonomi samt under 2020 även introducerat nya koncept och utbildningsmodeller till marknaden. Vi vill erbjuda mer till fler; en ny karriär, boost av kompetens genom upskill eller online utbildning beroende på behovet. Några av våra utbildningar är kostnadsfria och vissa har en utbildningsavgift. På den här sidan hittar du alla våra utbildningserbjudanden. Även om vi inte har en öppen rekrytering till någon utbildning kan du ändå läsa om den och vara redo när ansökningsperioden börjar.  

ANSÖKNINGSPROCESSEN

Vill du lära dig nya kunskaper snabbt och är riktigt motiverad?

Ansökningsprocessen till AW Academy grundar sig i onlinetester som mäter logisk förmåga och personlighet. Alla kvalificerade kandidater som klarar urvalstestet går vidare till intervjuer där vi fokuserar på din motivation för att klara utbildningen.  ALUMNISTORIES

Resan startade via AW Academy

Inspireras av hur våra modiga, hårt arbetande och högt motiverade alumner bytte karriär eller boostade sin kompetens via AW Academy.

Från HR-branschen till Cyber Security - på 12 veckor!

Benjamins starka teknikintresse fick honom att säga hej då till rollen som personalvetare, och följa sin gamla dröm om ett karriärbyte in till IT-branschen. Han har precis tagit examen från Cyber Securityprogrammet och jobbar idag med hans stora passion, IT-säkerhet på ett stort industriföretag.

Hur ser karriären ut 3 år efter AW Academy? Alumnen Yongan berättar!

Vad kan egentligen hända i karriärslivet 3 år efter en 12 veckors intensivutbildning hos AW Academy? Yongan Kim gick redovisningsprogrammet 2018 och startade nyss sin egen ekonomibyrå där hon arbetar med att hjälpa bolag. Hon berättar om resan dit, hur hennes liv ser ut idag och hennes bästa tips till dig som vill byta karriär!

”Karriärsmöjligheterna inom Salesforce är oändliga”

Johans intresse för Salesforce fick honom att säga hejdå till säljbranschen och följa sin dröm om ett karriärsbyte. Idag arbetar han som Salesforce-konsult på TietoEVRY och stormtrivs!