logo
utbildning-aw-academy

Intensivutbildning på AW Academy

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att byta eller boosta din karriär? AW Academy erbjuder intensivutbildningar i högt tempo med mycket inslag av praktisk tillämpning. Utbildningarna baseras på Accelerated Learning inom IT, teknik, ekonomi och andra områden med kompetensbrist.

Översikt

En översikt över våra aktuella utbildningar

Letar du efter en möjlighet att byta karriär samtidigt som du säkrar en tillsvidareanställning efter examen? Då ska du fortsätta att läsa om vårt koncept med intensivutbildning med jobbgaranti. Vi rekryterar just nu för sommarens utbildningar där du kan lära dig programmering, Cyber Security, Data Engineering eller varför inte ServiceNow- eller Salesforceplattformen?

Vill du istället boosta dina redan befintliga kunskaper genom en av våra Upskillmoduler? I vår kommande kurs i People Analytics lär du dig hur din verksamhet kan kombinera HR och data för att ta smartare beslut. Läs snart mer om denna i sektionen om våra fristående moduler.

  

Upskill moduler

Boosta din kompetens

Har du redan ett jobb men vill utveckla din kompetens på ett effektivt sätt med fokus på praktiska inslag? Här hittar du våra korta utbildningsmoduler, de sker ofta online. 

Utbildning och jobb

En snabb väg till en ny karriär

Ändra din karriär på bara ett par månader med AW Academys ”klassiker”. De populära intensivutbildningarna som leder till ett garanterat jobb efter examen. Programmen kan komma att gå både online och på Campus beroende på de senaste rekommendationerna från myndigheterna kopplat till den pågående pandemin.      

 

Last chance

Intensivutbildning i Java

Javaprogrammet är tillbaka och därigenom även en ny chans att rivstarta en karriär inom IT! Lär dig programmeringsspråket Java med vårt 12 veckors Accelerated Learning Program. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att starta din nya karriär som IT-konsult, dessutom garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen! Som Javautvecklare bygger du allt från spel på mobilen till stora affärskritiska system. Java används inom en rad system, och fler och fler företag behöver IT-konsulter med just Javakunskaper.

Datum May 31, 2021 - Sep 3, 2021

UtbildningsortOnline, via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm (fullt), Malmö (fullt), Göteborg (fullt), Linköping (fullt), Västerås, Sundsvall, Umeå (fullt), Luleå (fullt) och Skellefteå (fullt)

Utbilda dig till ServiceNow-konsult för Sofigate – där affärsutveckling och teknik möts!

 Är du intresserad av affärsutveckling och ny teknik? Drömmer du om en roll där du skapar både affärsnytta och jobbar praktiskt med IT? Dyk in i ServiceNow-världen i en onlinebaserad intensivutbildning och kickstarta en karriär som kombinerar just affärsutveckling och teknik – tillsammans med Sofigate!

Datum Jun 7, 2021 - Sep 3, 2021

UtbildningsortOnline

ArbetsortStockholm

Bli Cyber Security Engineer på 12 veckor

Första programmet blev en succé så vi lanserar återigen Cyber Securityprogrammet! Är du nyfiken på Cyber Security, en snabbt växande bransch som är högprioriterad av svenska organisationer just nu? Vill du lära dig mer om IT-säkerhet och hjälpa svenska företag att minimera digitala risker? Då har du nu igen chansen till en ny karriär genom vår 12-veckors intensivutbildning till Cyber Security Engineer via AW Academy.

Datum Jun 14, 2021 - Sep 17, 2021

UtbildningsortOnline

ArbetsortGöteborg, Stockholm och Sundsvall

Gå vår intensivutbildning i Data Engineering och börja jobba som konsult på Telia

Har du tänkt på hur mycket data du är omgiven av dagligen och hur snabbt det växer? Vill du arbeta i en teknisk roll där kommunikationsförmåga och en förståelse för affärsstrategi är viktigt? Då kan Data Engineering, fältet som syftar till att omvandla data till något värdefullt, vara rätt för dig. Just nu erbjuder vi en ny intensivutbildning inom Data Engineering, där vi efter examen garanterar ett jobb via Academic Work med ett uppdrag som konsult på Telia.

Programmet är fullt och vi tar inte längre emot ansökningar.

UtbildningsortOnline

ArbetsortStockholm

NEW

Lär dig JavaScript och starta en ny karriär inom IT!

JavaScriptprogrammet är äntligen tillbaka! Vill du jobba med världens populäraste programmeringsspråk? Har du ett öga för design och drömmer om ett jobb där du får arbeta kreativt och med problemlösning? I höst har du återigen möjlighet att lära dig JavaScript på 12 veckor med AW Academy! Efter intensivutbildningen får du en tillsvidareanställning som IT-konsult hos Academic Work med uppdrag hos ett av deras kundföretag.

Datum Aug 9, 2021 - Oct 29, 2021

UtbildningsortOnline via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö och Örebro

NEW

Lär dig Salesforceplattformen och starta en ny IT-karriär i höst

Är du en kreativ person som vill arbeta i en IT-miljö som inte bara handlar om kodning? Vill du hjälpa företag vidare i sin digitaliseringsresa och hur de kan arbeta smartare med affärslösningar? Nu har du möjlighet att utbilda dig i succéplattformen från Salesforce med AW Academy!

Datum Aug 2, 2021 - Oct 22, 2021

UtbildningsortRemote via digitala verktyg

ArbetsortStockholm och Malmö

Boosta din karriär

Gå en av våra fristående intensivutbildningar

Vill du endast gå vår utbildning utan jobbgarantin för att starta en ny karriär utanför Academic Work? Här hittar du våra utbildningar där du efter examen kan välja själv vad du vill göra med din nyvunna kompetens.   

Hur fungerar våra program?

Läs mer om våra utbildningsmöjligheter

Som föregångare inom Accelerated Learning i Norden och Tyskland vill vi på AW Academy göra vuxenutbildning bättre och effektivare. Vi erbjuder hela program och kortare utbildningsmoduler till nyfikna, ambitiösa och motiverade individer som antingen vill byta eller boosta sin karriär på ett effektivt sätt med nära koppling till arbetsmarknaden.  

Vi är kända för vårt framgångsrika koncept och populära 12veckorsprogram inom IT som leder till en garanterad tillsvidareanställning. Sedan starten har vi expanderat vår verksamhet från IT till teknik och ekonomi samt under 2020 även introducerat nya koncept och utbildningsmodeller till marknaden. Vi vill erbjuda mer till fler; en ny karriär, boost av kompetens genom upskill eller online utbildning beroende på behovet. Några av våra utbildningar är kostnadsfria och vissa har en utbildningsavgift. På den här sidan hittar du alla våra utbildningserbjudanden. Även om vi inte har en öppen rekrytering till någon utbildning kan du ändå läsa om den och vara redo när ansökningsperioden börjar.  

Ansökningsprocessen

Vill du lära dig nya kunskaper snabbt och är riktigt motiverad?

Ansökningsprocessen till AW Academy grundar sig i onlinetester som mäter logisk förmåga och personlighet. Alla kvalificerade kandidater som klarar urvalstestet går vidare till intervjuer där vi fokuserar på din motivation för att klara utbildningen. 

Alumnistories

Resan startade via AW Academy

Inspireras av hur våra modiga, hårt arbetande och högt motiverade alumner bytte karriär eller boostade sin kompetens via AW Academy. 

Campus AW Academy

IT-intresse och kundfokus ledde till en karriär inom Salesforce

Sebastian har en bakgrund som produktchef på ett företag som distribuerar elektroniska säkerhetsprodukter. När han ville jobba mer hands-on med IT i en kundcentrerad organisation, blev Salesforce nästa självklara steg i karriären.

Så blev Miriam Software Engineer och Team Lead

Det var under Miriams tid på en startup som hon fick upp ögonen för programmering och ville lära sig ännu mer. Miriam tog steget och genomförde en intensivutbildning i Java på AW Academy. Idag jobbar hon som Software Engineer på Swedbank.

Bytte spår och blev utvecklingschef efter två år

Wilhelm Perdahl jobbade som kundtjänstmedarbetare på en storbank idag är han utvecklingschef.