logo
utbildning-aw-academy

Intensivutbildning på AW Academy

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att byta eller boosta din karriär? AW Academy erbjuder intensivutbildningar i högt tempo med mycket inslag av praktisk tillämpning. Utbildningarna baseras på Accelerated Learning inom IT, teknik, ekonomi och andra områden med kompetensbrist.

Översikt

En översikt över våra aktuella utbildningar

Letar du efter en möjlighet att byta karriär samtidigt som du säkrar en tillsvidareanställning efter examen? Då ska du fortsätta att läsa om vårt koncept med intensivutbildning med jobbgaranti. Vi rekryterar just nu för vårens utbildningar där du kan lära dig programmering i Java, Salesforceplattformen, Cyber Security, Azure och integration via molnet. Om inte ett karriärskifte till IT är rätt för dig så erbjuder vi även ett program för att bli revisionskonsult på PwC.

Vill du istället boosta dina redan befintliga kunskaper genom en av våra Upskillmoduler? De finns nu tillgänliga inom Cyber Security, Självledarskap och Agil utveckling. Hör av dig för mer information. 

  

Upskill moduler

Boosta din kompetens

Har du redan ett jobb men vill utveckla din kompetens på ett effektivt sätt med fokus på praktiska inslag? Här hittar du våra korta utbildningsmoduler, de sker ofta online. Tyvärr har vi inga utbildningsmoduler ute förtillfället men vid intresse maila oss gärna på info@awacademy.se och berätta inom vilket område du skulle vilja boosta din kompetens!

Utbildning och jobb

En snabb väg till en ny karriär

Ändra din karriär på bara ett par månader med AW Academys ”klassiker”. De populära intensivutbildningarna som leder till ett garanterat jobb efter examen. Programmen kan komma att gå både online och på Campus beroende på de senaste rekommendationerna från myndigheterna kopplat till den pågående pandemin.     

 

Lär dig Azure Cloud och starta ny karriär på Accenture

Har du ett intresse för teknisk problemlösning, samarbete och att ständigt lära dig nya saker? Är du nyfiken på molnteknik? Då ska du läsa mer om Accenture Azure Cloud Academy. Efter intensivutbildningen tar du nästa steg och startar din nya karriär inom Cloud på Accenture.

HybridundervisningGaranterat jobb

Datum Feb 28, 2022 - May 20, 2022

UtbildningsortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Stockholm

ArbetsortAccenture i Stockholm

Lär dig Azureplattformen och bli integrationskonsult hos TietoEVRY!

Vill du kombinera ett tekniskt intresse med kundkontakt där dina sociala förmågor kommer till rätta? Är du nyfiken på programmering, molnet och vill bidra med affärsnytta till företag i rollen som Integrationskonsult? Då kan intensivutbildningen där du blir Azure Integration Developer hos TietoEVRY vara din inkörsport till en lovande IT-karriär.

HybridundervisningGaranterat jobb

Datum: Feb 22, 2022 - May 13, 2022

UtbildningsortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Stockholm

Arbetsort:Stockholm, Göteborg, Östersund eller Skellefteå

Lär dig Salesforceplattformen och börja arbeta som konsult i ekosystemet

Är du en lösningsorienterad person som vill hjälpa företag vidare i sin digitaliseringsresa? Låter det spännande att lösa affärsutmaningar och utveckla kundupplevelser? Nu har du återigen möjlighet att utbilda dig i succéplattformen från Salesforce med AW Academy! Under 12 intensiva veckor lär du dig den marknadsledande CRM-plattformen från Salesforce. Efter examen kommer du bli anställd via Academic Work med uppdrag hos ett av deras kundföretag. Dyk in i Salesforcevärlden med oss ​​och använd AW Academy som ditt första steg mot en ny, spännande karriär inom IT!

HybridundervisningGaranterat jobb

Programstart Feb 21, 2022 - May 20, 2022

StudieortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Stockholm mån-fre kl. 8-16

ArbetsortStockholm, Malmö och Göteborg

Last chance

Lär dig Java & starta ny karriär inom IT!

Javaprogrammet är äntligen tillbaka! Vill du jobba med ett av världens populäraste programmeringsspråk? Nu har du återigen chansen att lära dig Java med vårt 12 veckors Accelerated Learning Program! Vi ger dig alla verktyg du behöver för att starta en ny karriär som IT-konsult, dessutom garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen! Som Javautvecklare bygger du allt från spel på mobilen till stora affärskritiska system. Java används inom en rad system, och allt fler företag behöver IT-konsulter med just Javakunskaper.

HybridundervisningGaranterat jobb

Datum Jan 10, 2022 - Apr 1, 2022

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden eller remote via digitala verktyg - det är valfritt!

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö (fullt), Skellefteå, Gävle, Linköping eller Västerås (fullt)

Last chance

Starta en ny karriär som Cyber Security Engineer efter vår intensivutbildning

Cyber Securitybranschen är hetare är någonsin, därför lanserar vi för tredjegången vårt succéprogram inom Cyber Security! Är du nyfiken på att arbeta i en snabbt växande bransch som är högprioriterad av organisationer? Vill du lära dig mer om IT-säkerhet och hjälpa svenska företag att minimera digitala risker? Nu har du återigen chansen till en ny karriär genom vår 12-veckorsutbildning till Cyber Security Engineer.

HybridundervisningGaranterat jobb

Datum Jan 10, 2022 - Apr 1, 2022

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden eller remote via digitala verktyg - det är valfritt!

ArbetsortStockholm/Sandviken/Fagersta, Malmö/Ljungby, Linköping eller Örebro/Karlstad/Borlänge/Karlskoga

Utbilda dig under 12 veckor och påbörja din nya karriär som revisionskonsult på PwC!

Är du intresserad av ekonomi och projektledning, och vara en del av ett marknadsledande företag som tar steget före i revisionsbranschen? Vill du hjälpa företag att lösa komplexa utmaningar och att uppnå bättre resultat med hjälp av innovativ revision, rådgivning och analys av data? Då ska du läsa mer om vårt nya Accelerated Learning Program ihop med PwC. Direkt efter examen tar du nästa steg och startar din nya karriär som revisionskonsult på PwC där du kommer arbeta med att leda egna projekt!

RemoteGaranterat jobb

Datum Jan 10, 2022 - Apr 4, 2022

UtbildningsortRemote via digitala verktyg

ArbetsortStockholm, Malmö och Göteborg

Hur fungerar våra program?

Läs mer om våra utbildningsmöjligheter

Som föregångare inom Accelerated Learning i Norden och Tyskland vill vi på AW Academy göra vuxenutbildning bättre och effektivare. Vi erbjuder hela program och kortare utbildningsmoduler till nyfikna, ambitiösa och motiverade individer som antingen vill byta eller boosta sin karriär på ett effektivt sätt med nära koppling till arbetsmarknaden.  

Vi är kända för vårt framgångsrika koncept och populära 12veckorsprogram inom IT som leder till en garanterad tillsvidareanställning. Sedan starten har vi expanderat vår verksamhet från IT till teknik och ekonomi samt under 2020 även introducerat nya koncept och utbildningsmodeller till marknaden. Vi vill erbjuda mer till fler; en ny karriär, boost av kompetens genom upskill eller online utbildning beroende på behovet. Några av våra utbildningar är kostnadsfria och vissa har en utbildningsavgift. På den här sidan hittar du alla våra utbildningserbjudanden. Även om vi inte har en öppen rekrytering till någon utbildning kan du ändå läsa om den och vara redo när ansökningsperioden börjar.  

Ansökningsprocessen

Vill du lära dig nya kunskaper snabbt och är riktigt motiverad?

Ansökningsprocessen till AW Academy grundar sig i onlinetester som mäter logisk förmåga och personlighet. Alla kvalificerade kandidater som klarar urvalstestet går vidare till intervjuer där vi fokuserar på din motivation för att klara utbildningen. 

Alumnistories

Resan startade via AW Academy

Inspireras av hur våra modiga, hårt arbetande och högt motiverade alumner bytte karriär eller boostade sin kompetens via AW Academy.

Kompetensbristen lockade Anita till Cyber Security

Dagens säkerhetsutmaningar för företag ökar kraftigt och kompetensbehovet inom branschen fortsätter växa. Detta lockade Anita till att byta bransch till IT-säkerhet. Efter 12 veckor på Cyber Securityprogrammet arbetar hon idag med säkerhetsfrågor hos Swedbank och stortrivs!

Från kundservice till ansvarig för Cancerfondens Marketing Automation-System

Johan är en person som ständigt strävar efter utmaningar och bestämde sig därför för att starta sin resa mot en ny karriär med AW Academy. Med ett brinnande intresse för IT började han efter 12 veckors intensivutbildning arbeta som Marketing Automation Specialist på en av Sveriges största insamlingsorganisationer, Cancerfonden.

Hur ser karriären ut 3 år efter AW Academy? Alumnen Yongan berättar!

Vad kan egentligen hända i karriärslivet 3 år efter en 12 veckors intensivutbildning hos AW Academy? Yongan Kim gick redovisningsprogrammet 2018 och startade nyss sin egen ekonomibyrå där hon arbetar med att hjälpa bolag. Hon berättar om resan dit, hur hennes liv ser ut idag och hennes bästa tips till dig som vill byta karriär!