logo

IT-utbildning

Drömmer du om att jobba med programmering? Vill du veta vilka andra alternativ som finns i den växande IT-branschen? Läs mer och hitta ditt drömyrke! 

IT-området erbjuder oändliga möjligheter för nyfikna problemlösare – och på grund av den nuvarande kompetensbristen på över 750 000 medarbetare bara i Europa finns det många lediga tjänster. Oavsett om du vill lära dig att koda eller letar efter en mer affärsfokuserad, mindre teknisk IT-roll så finns vi här!  

IT-utbildning från kodning till dataanalys och affärsteknik 

AW Academy startade först med programmeringsutbildning i Java, JavaScript, C#.NET, och C/C++. Utöver detta tillkom snabbt en hel del andra IT-roller: ServiceNow-konsulter, dataanalytiker, Salesforce-specialister och AWS-utvecklare för att nämna några.  

Vårt erbjudande är strikt knutet till marknadens behov: vi erbjuder endast kurser i teknik som vi har identifierat ett behov av. I de flesta fall skräddarsys våra program direkt efter ett eller flera företags behov. 

I vår erbjuder vi program inom Java, C#.NET, Salesforce och Cyber Security 

För tillfället rekryterar vi till program inom Salesforceplattformen och vår storsäljare C#.NET. Efter årsskiftet släpper vi nya program inom JavaScript, Cyber Security och Java. Hitta rätt utbildning för att lansera din nya karriär och ansök innan det är för sent. Signa upp på vårt nyhetsbrev för att få senaste informationen om nya programsläpp. 

Last chance

Intensivutbildning i Java

Javaprogrammet är tillbaka och därigenom även en ny chans att rivstarta en karriär inom IT! Lär dig programmeringsspråket Java med vårt 12 veckors Accelerated Learning Program. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att starta din nya karriär som IT-konsult, dessutom garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen! Som Javautvecklare bygger du allt från spel på mobilen till stora affärskritiska system. Java används inom en rad system, och fler och fler företag behöver IT-konsulter med just Javakunskaper.

Datum May 31, 2021 - Sep 3, 2021

UtbildningsortOnline, via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm (fullt), Malmö (fullt), Göteborg (fullt), Linköping (fullt), Västerås, Sundsvall, Umeå (fullt), Luleå (fullt) och Skellefteå (fullt)

Tidigare program

Intensivutbildning i C#.NET

Lär dig programmering på 12 veckor i vår! Vi lanserar äntligen en ny omgång av AW Academys populära intensivutbildning i C#.NET. Vi ger dig grunderna du behöver för att lansera en ny karriär som IT-konsult. Efter examen får du en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag hos ett av deras många kundföretag.

Ansökningsperioden är stängd för detta program.

UtbildningsortOnline

ArbetsortStockholm, Göteborg och Malmö.

Academy for Salesforce

Är du en kreativ person som vill jobba i en IT-miljö som inte enbart innehåller kod? Vill du hjälpa företag vidare i sin digitaliseringsresa och att jobba smartare med affärslösningar? Då ska du ta chansen när vi för tredje gången lanserar AW Academy for Salesforce. Under 12 intensiva veckor lär du dig Salesforce succéplattform, efter examen väntar en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag hos ett av Salesforce partnerbolag; Xceed, TietoEVRY, Columbia Road eller Accenture i Stockholm eller Oslo alternativt hos en av slutkunderna; Santander eller Tele2 i Stockholm.

Ansökningsperioden är stängd för detta program.

UtbildningsortOnline

ArbetsortStockholm och Oslo