logo

Utbildningar med garanterat jobb

Dags för ett karriärskifte? Letar du efter nya utmaningar men vill inte gå tillbaka till skolbänken igen? Ta framtiden i dina egna händer och byt karriär med AW Academys kostnadsfria intensivutbildningar. 

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att förändra din karriär? Då har du kommit helt rätt. Men snabbt betyder inte att det är enkelt, AW Academys intensivutbildningar ger mycket men kräver också stort engagemang.  

Processen är enkel, gör våra personlighetstester och logiska färdighetstester, övertyga oss att du är motiverad och satsa allt på att lära dig så mycket du kan under några månader – och börja arbeta direkt efter examen via Academic Work.  

Behöver du bara utbildningen? Då kan du ta en titt på våra andra kurser. Efteråt blir du inte anställd av Academic Work utan kan antingen påbörja eller fortsätta din karriär med ditt eget nätverk. 

Effektiv utbildning och karriärskifte: allt i ledning av förstklassiga lärare och motiverade kollegor  

Accelerated Learning fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo. Teorisessionerna är korta, tempot är högt och fokus ligger på praktiska övningar.  

Den cirka tre månader långa utbildningen utgår hela tiden från konkreta uppgifter som är relevanta för yrkesrollen. 

Läs mer om Accelerated Learning!   

Kostnadsfri utbildning och jobbgaranti  

Efter avslutad utbildning på AW Academy med jobbgaranti arbetar du hos någon av Academic Works kunder, vårt systerbolag som har över 20 års erfarenhet av att matcha talanger med företag.  

Tack vare detta samarbete är utbildningen kostnadsfri för dig. Academic Work investerar i din utbildning och när du börjar arbeta hos en av våra kunder betalar de tillbaka investeringen till Academic Work för det arbete du utför varje månad. 

NEW

Lär dig COBOL på 12 veckor och starta ny karriär i höst

Hur kan ett 70 år gammalt kodspråk fortsatt vara aktuellt? COBOL bevisar att gammal är äldst genom att en stor del av världens affärstransaktioner alltjämt sker i COBOL-system. Framförallt förlitar sig bank, försäkring och försvaret på COBOL och fortsätter därmed vidareutvecklingen. Letar du efter en långsiktig och hållbar IT-karriär kan COBOLprogrammet vara det du söker.

9/12/2022-12/2/2022

UtbildningsortCampus Hagastaden Stockholm/Remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Sundsvall och Östersund

NEW

Lär dig Java & starta ny karriär inom IT!

Ny chans att söka till Javaprogrammet! Vill du jobba med ett av världens populäraste programmeringsspråk? Nu öppnar vi antagningen och du har återigen chansen att lära dig Java med vår populära intensivutbildning! Under 12 veckor ger vi dig den kompetens och de verktyg du behöver för att starta en ny karriär som IT-konsult, dessutom garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen!

11/7/2022-2/3/2023

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden eller remote via digitala verktyg - det är valfritt

ArbetsortStockholm, Göteborg, Gävle, Karlstad, Malmö, Umeå, Luleå eller Västerås

NEW

Intensivutbildning i Cyber Security - starta ny karriär direkt efter examen

Hur motverkar vi cyberattacker? Hur kan vi förebygga dem och hur minskar vi riskerna? Om cyberattacken ändå sker – hur hämtar vi oss från den? Var med och gör skillnad för ett tryggare digitalt samhälle. Vill du lära dig mer om IT-säkerhet, ska du söka till vinterns intensivutbildning i Cyber Security och starta din nya IT-karriär direkt efter examen!

11/14/2022-2/17/2023

UtbildningsortCampus Stockholm/Digitalt

ArbetsortStockholm, Linköping, Umeå, Sundsvall, Malmö och Göteborg

NEW

Lär dig low-code och bli applikationsutvecklare på Flowfactory i höst

Nyfiken på nästa generations low-codeteknik och redo för ett karriärskifte? Vill du lära dig bygga applikationer till företag med hjälp av den snabbast växande tekniken inom applikationsutveckling just nu? Då kan vår nya intensivutbildning på sex veckor inom low-code passa dig. Efter examen väntar anställning på Nordens första plattformsbolag Flowfactory i Stockholm.

9/26/2022-11/4/2022

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden eller remote via digitala verktyg

ArbetsortStockholm

NEW

Lär dig Data Engineering och starta ny karriär på 12 veckor

Vill du lära dig att hantera stora mängder data och siffror på ett smart och effektivt sätt? Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta i en roll där du får kombinera IT, data och affärsmöjligheter? Då ska du söka till vårt 12 veckorsprogram i Data Engineering och starta din nya karriär som konsult hos någon av våra spännande kundföretag direkt efter examen.

11/14/2022-2/17/2023

Utbildningsort:Campus Hagastaden i Stockholm eller remote via digitalt klassrum

Arbetsort:Stockholm, Malmö, Sundsvall, Umeå och Göteborg

NEW

Lär dig Salesforceplattformen och börja arbeta som konsult i ekosystemet

Är du en lösningsorienterad person som vill hjälpa företag vidare i sin digitaliseringsresa? Låter det spännande att lösa affärsutmaningar och utveckla kundupplevelser? Nu har du återigen möjlighet att utbilda dig i succéplattformen från Salesforce med AW Academy! Under 12 intensiva veckor lär du dig den marknadsledande CRM-plattformen från Salesforce. Efter examen kommer du bli anställd via Academic Work med uppdrag hos ett av deras kundföretag. Dyk in i Salesforcevärlden med oss ​​och använd AW Academy som ditt första steg mot en ny, spännande karriär inom IT!

10/24/2022-1/13/2023

StudieortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Stockholm mån-fre kl. 9-17

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö, Örebro/Karlstad

NEW

Lär dig programmera C#.NET och starta ny karriär inom IT

Sedan starten 2015 har vi genomfört över 25 program inom C#.NET! Nu har du återigen chansen att söka till en av våra mest populära utbildningar, lär dig programmera C#.NET på 12 veckor i vinter och starta en ny karriär som IT-konsult. Efter examen får du en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag hos ett av deras många kundföretag.

10/24/2022-1/20/2023

UtbildningsortCampus Stockholm/digitalt via remote klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Sundsvall, Umeå, Skellefteå,Västerås, Örebro eller Gävle.

Last chance

Starta ny karriär som Integrationsutvecklare på Swedwise

Är du redo för en ny utmaning? Integrationsutveckling handlar om att få system att prata med varandra och används för att skapa smidigare och mer kraftfulla IT-lösningar. Vi erbjuder nu en intensivutbildning, utan krav på tidigare erfarenhet, inom integrationsutveckling. Efter examen börjar din nya karriär som Integrationsutvecklare på Swedwise genom en tillsvidareanställning hos Academic Work.

10/10/2022-1/13/2023

Utbildningsort:Campus Hagastaden, Stockholm samt remote

Arbetsort:Stockholm

Last chance

Lär dig JavaScript och starta ny karriär inom IT

JavaScriptprogrammet är äntligen tillbaka! Vill du jobba med världens populäraste programmeringsspråk? Har du ett öga för design och drömmer om ett jobb där du får arbeta kreativt och med problemlösning? Nu har du återigen möjlighet att lära dig JavaScript på 12 veckor med AW Academy! Efter intensivutbildningen startar du en tillsvidareanställning som IT-konsult hos Academic Work med uppdrag hos ett av deras kundföretag.

UtbildningsortCampus Hagastaden, Stockholm med möjlighet att ansluta remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Gävle och Västerås

Start your new career as a Java Developer with Capgemini Digital Academy

Dreaming of a new chance? Are you curious about IT and looking for an opening to get a flying start straight into the job market? With this 12-week intensive training, you´ll learn Java development and directly after graduation a job at Capgemini as an IT consultant.

Education location:Campus Hagastaden, Stockholm with the possibility to also join remote via virtual classroom

Work location:Capgemini Stockholm and Gothenburg

Bli integrationsutvecklare på 12 lärorika veckor och starta din nya IT-karriär på Solita

Är du intresserad av en IT-karriär där du får kombinera kodning, teamwork och problemlösning? Då ska du söka till vår intensivutbildning i integrationsutveckling - och starta din nya karriär på Solita direkt efter examen!

Utbildningsort:Campus Stockholm/Digitalt

Arbetsort:Stockholm

Förstudier16 maj - 12 juni 2022

Första dagen på konsultuppdraget19 september 2022

OmfattningHeltid, schemalagd undervisning vardagar kl. 09.00-17.00

Last chance

Lär dig ServiceNow och starta din nya karriär som IT-konsult på Sofigate

Om du tycker att det låter intressant att jobba med problemlösning, kodning och digitalisering så kanske du kommer tycka att denna utbildning tilltalar dig! Genom en intensivutbildning på bara 12 veckor har du chansen att bli en ServiceNow-expert. Efter examen kommer du att börja din nya IT-karriär på Sofigate.

Utbildningsort:Online- och hybridutbildning. Det kommer även finnas möjlighet att vara på Campus Stockholm vid lättade restriktioner

Arbetsort:Stockholm

Omfattning på utbildningenHeltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 08:00-16:00

4-day course in C++ Programming

C++ is one of the most popular programming languages in the world. This course covers the foundations of Java Programming, which provide participants with the ability to create Java programs using concepts like conditional statements, loops, pointers, object-oriented programming, inheritance and datastructures.

Where:Online

When:On demand, send your request through the web form.

Minimum participants4

Price23 400 kr

Last chance

Bli IT-konsult på 12 veckor och jobba med Pegaplattformen på Capgemini

Vill du lära dig en plattform som efterfrågas och används av världens ledande företag? En plattform som gör det möjligt för företag att effektivisera komplexa processer och förbättrar kundhantering på en helt ny nivå? Dyk in i Pegaplattformens värld med AW Academy och starta din nya karriär som IT-konsult på Capgemini.

Utbildningsort:Campus Stockholm/digitalt, då vi tar hänsyn till pågående pandemi.

Arbetsort:Stockholm

Förstudier:27 april – 27 maj 2022

Första dagen på konsultuppdraget:5 sep. 2022

Omfattning:Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl. 09.00-17.00

Java AW Academy for Swedbank

Are you ready for a career where you will be a part of changing the future of banking? Together with Swedbank, we are now launching our first program where you will learn to code Java in 12 weeks, completely in English! After the graduation you will have a thrilling future ahead, at one of three departments at Swedbank: Digital Banking, Group Lending and Payment or Group IT.

Lär dig Azureplattformen och bli integrationskonsult hos TietoEVRY!

Vill du kombinera ett tekniskt intresse med kundkontakt där dina sociala förmågor kommer till rätta? Är du nyfiken på programmering, molnet och vill bidra med affärsnytta till företag i rollen som Integrationskonsult? Då kan intensivutbildningen där du blir Azure Integration Developer hos TietoEVRY vara din inkörsport till en lovande IT-karriär.

UtbildningsortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Stockholm

Arbetsort:Stockholm, Göteborg, Malmö (fullt) Östersund eller Skellefteå (fullt)